Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 липня 2020

Зверніть увагу. Інформація від партнерів УАМБ

Facebook Twitter LiveJournal

Поліція вдерлася в офіс національного виробника дитячого харчування та розтрощила двері

 

ТОВ ПІІ «Еконія» заявляє про виконання поліцією нового злочинного замовлення з боку рейдерів та про штучне переслідування компанії органами державної влади.

 

Сьогодні, 9 липня 2020 року, о 6:00 група Головного слідчого управління МВС України вручила компанії одразу три постанови про обшуки. Наразі обшуки тривають одночасно в особистому будинку президента компанії, на виробництві (м. Золотоноша) та в київському офісі. В київський офіс поліція вдерлася силоміць та розтрощила вхідні двері, хоча представники компанії мирно намагалися впустити поліцейських в приміщення.   

«Еконія» вважає такі дії неприпустимими та висловлює своє обурення замовним характером дій працівників ГСУ МВС та Генеральної прокуратури.

 

Ми будемо вас повідомляти про перебіг подій.

 

Нагадаємо, в липні 2018 року компанія відбила атаку на підприємство рейдерської групи Анатолія Тітова. Тоді за допомогою «чорних реєстраторів» злочинці  створили клон об’єкта нерухомого майна (аналогічно яким законно володіє ТОВ ПІІ «Еконія») з власником ТОВ «Капітал інвест девелопмент» (директором якого значиться Тітов А.Б). Компанію підтримали провідні бізнес організації країни та широка громадськість. Справа набула чималого розголосу у ЗМІ. Протиправність дій державних реєстраторів була встановлена висновком Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерством юстиції України, а компанії повернуто усі права на майно. Слідчі дії за фактом відкритого кримінального провадження щодо злочину Ч.2 ст. 190 КК України (Ч.1 ст. 192 КК України), нажаль, не ведуться до сих пір.

 

ДОВІДКА: ТОВ ПІЇ   «Еконія» – національний виробник та лідер в галузі виробництва дитячого харчування і питної води з високими міжнародними стандартами якості. Підприємство має виробничі потужності в м. Золотоноша Черкаської області та комерційний департамент у м.Києві. Компанія виготовляє і реалізує в Україні та за її межами дитяче харчування ТМ «Малятко, ТМ «Аквуля», спеціальну йодовану питну воду «ЙОDO», питну воду ТМ «DIVO» та «Чистий ключ».

 

 

 

За інформацією звертайтеся у прес-службу:

 




Коментарі

Додати коментар