Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 квітня 2017

Комісія Журналістської Етики ініціює серію регіональних обговорень щодо застосування етичних стандартів та ролі саморегуляціних інститутів в умовах конфлікту

Facebook Twitter LiveJournal

Від початку збройного протистояння на сході нашої держави й до сьогодні тривають дискусії між медійниками щодо застосування журналістських стандартів в умовах збройного протистояння та нового інформаційного ландшафту – і єдиного рішення так і немає. Що має перевагу: патріотизм та громадянська позиція, чи професіоналізм та стандарти? Чи може журналіст виступати модератором діалогу та формувати суспільний дискурс? Як та в якому обсязі писати на чутливі теми? Як працювати із групами що постраждали внаслідок конфлікту? Єдиного рішення немає, а емоційні обговорення етичних питань у соцмережах не сприяють консолідації журналістської спільноти. 

Спільно із Координатором Проектів ОБСЄ в Україні, Комісія Журналістської Етики ініціює серію регіональних обговорень, до яких планується долучити практикуючих журналістів, представників академічних кіл, студентів факультетів журналістики та представників громадянського суспільства.

Мета дискусій – обговорити чутливі кейси етичного характеру, що виникають на регіональному рівні та роль саморегуляційних механізмів у їх розв’язанні, напрацювати рекомендації для викладачів щодо викладання етичного висвітлення конфліктів студентам факультетів журналістики.

Запрошуємо журналістів та представників громадянського суспільства м. Ужгорода взяти участь в обговоренні, яке відбудеться 28 квітня в Ужгородському Національному Університеті за адресою м. Ужгород, вул. Університетська, 14, 4 поверх, аудиторія 420 об 11:00.

 Форма реєстрації за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1_GdYqF9d5ncY4nCadwuTlpzYX_awOoE6VBQ1DNhmfME/viewform?c=0&w=1&edit_requested=true




Коментарі

Додати коментар