Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 січня 2017

Проект VoxConnector запрошує локальні медіа до партнерства

Facebook Twitter LiveJournal

Незалежна аналітична платформа VoxUkraine Ukr/RuЦентр економічної стратегії / Centre for Economic Strategy та Реанімаційний Пакет Реформ - РПР, запрошують локальні ЗМІ стати партнерами проекту VoxConnector. 

VoxConnector покликаний забезпечувати партнерів ексклюзивним контентом про суть реформ, їх причини та вплив, а також аналізом важливих економічних подій. Партнери проекту увійдуть до обмеженого кола ЗМІ, що будуть регулярно отримувати оригінальні та якісні аналітичні матеріали та коментарі авторитетних профільних експертів. На першому етапі роботи проекту з кожного міста чи району буде відібрано до двох ЗМІ.

ЧОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО?

Професійний дискурс щодо реформ відбувається виключно на рівні владних та експертних кіл, зосереджених у столиці. У ЗМІ відсутнє повне розуміння рішень, що приймаються центром. При цьому у центру немає зворотного зв’язку від локальних медіа.

Наслідок: за даними TNS Україна, показник поінформованості громадян про прогрес реформ погіршився: відсоток українців, які нічого не чули про хід реформ зріс з 13% у 2015 році до 18% у 2016 році.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮВАТИМЕ?

VoxConnector створюватиме та надсилатиме партнерським редакціям авторські колонки, коментарі, аналітичні матеріали, інфографіку. Учасники синдикату матимуть ексклюзивне право на використання цих матеріалів. Також VoxConnector працюватиме над запитами локальних медіа щодо отримання коментарів на актуальні для них теми.

Для участі у відборі учасники мають заповнити онлайн-анкету https://goo.gl/7x02uB.

Розглядатимуться ті анкети, які будуть надіслані ЗМІ до 6 лютого (понеділок) включно.

Зі ЗМІ, які увійдуть у медіа-синдикат, VoxConnector сконтактує до 17 лютого (п’ятниця) для узгодження деталей спільної роботи. Також представники партнерських ЗМІ будуть запрошені на конференцію “Трансформація’17. Що змінять реформи у житті українців”, що відбудеться у Києві на початку березня.

Додаткову інформацію можна отримати у менеджера проекту Кирила Єсіна, voxconnector@gmail.com, тел. 093 506 806 5.

Детальна інформація про відбір партнерів проекту можна знайти за посиланням https://goo.gl/jlSyU4.

Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




Коментарі

Додати коментар