Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 серпня 2016

Тренінг в Дніпрі "Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні"

Facebook Twitter LiveJournal

Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує Вас взяти участь у регіональному тренінгу «Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні» для журналістів ЗМІ Дніпропетровської області, який відбудеться 07 вересня 2016 року у м. Дніпро.


Метою тренінгу є обговорення та вивчення особливостей подання ЗМІ інформації,  яка стосується перших місцевих виборів, що проводяться в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні.


Під час тренінгу буде розглянута низка питань, серед інших такі як: 


- особливості децентралізації влади в Україні та державна інформаційна політика щодо реформування місцевого самоврядування;


- перші вибори в об’єднаних територіальних громадах та роль ЗМІ у виборчому процесі;


- повноваження рад та голів рад об’єднаних територіальних громад, старост, роль і вплив громади на прийняття рішень.


До участі у заході запрошуються журналісти, які працюють у засобах масової інформації, інформаційних агенціях та Інтернет – ЗМІ всіх рівнів (обласного, районного, міського/сільського), а також усіх форм власності: приватної, державної, муніципальної.


Організатор тренінгу забезпечує учасників харчуванням під час проведення заходу, а також, у разі потреби, відшкодовує транспортні витрати, пов’язані із подорожжю до м. Дніпро.  


Якщо Вас зацікавила участь у даному заході, будь ласка, не пізніше 01 вересня, до 18:00, заповніть форму за посиланням: https://goo.gl/forms/7oexT5RWPQvJluYF2. У наступну п’ятницю, 02 вересня, ми оголосимо склад групи та персонально проінформуємо кожного про включення до складу учасників тренінгу.


Даний захід є одним із низки регіональних тренінгів, які відбудуться у різних містах України. Захід буде організовано КП ОБСЄ в Україні в рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», який реалізується у співпраці з Центральною виборчою комісією (ЦВК).


З питань участі звертайтеся до Ольги Сергієнко


osergienko22@gmail.com


044-425-58-21


0504153424


0673269630


 



Коментарі

Додати коментар