Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 квітня 2016

Заохочуємо видавців скористатися моментом та акціями від «Укрпошти» для проведення передплати на 2 півріччя

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП, нова назва - Українська Асоціація Медіа Бізнесу) звертає увагу видавців та редакторів на запропоновані «Укрпоштою» акції, спрямовані на збільшення передплати на 2 півріччя 2016 року.

Так, «Укрпошта повідомляє», що протягом передплатної кампанії на ІІ півріччя 2016 рік у відділеннях поштового зв’язку та поштамтах відбудуться заходи «День передплатника – ІІ півріччя 2016», в яких активну участь братимуть редакції (видавництва) видань загальнодержавної та місцевої сфер розповсюдження (графік проведення заходів - нижче). Під час проведення цих заходів передплатникам будуть запропоновані безкоштовні номери періодичних друкованих видань, а також інші цінні призи та подарунки. 

 

Крім того – повідомляє «Укрпошта» - з 23.05.2016 по 03.06.2016 триватиме акція «Декадна передплата», коли на видання можна буде оформити передплату за зменшеною ціною на 5% - 30%.

 

УДППЗ «Укрпошта» заохочує видавців та редакторів повідомити про ці заходи своїм читачам, щоб стимулювати передплатників завітати до відділень поштового зв’язку для оформлення передплати на улюблені видання на ІІ півріччя 2016 року.

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу періодичних видань УДППЗ «Укрпошта» (тел. (044)-279-24-63)

 

Графік проведення «Днів передплатника – ІІ півріччя 2016».

 

УАВПП

(нова назва - Українська Асоціація Медіа Бізнесу)




Коментарі

Додати коментар