Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 липня 2016

Держкомтелерадіо та координатор проектів ОБСЄ в Україні започатковують проект на підтримку державних та комунальних ЗМІ, що реформуються у першому етапі Держкомтелерадіо та координатор пр

Facebook Twitter LiveJournal

Державний комітет телебачення і радіомовлення України разом із координатором проектів ОБСЄ в Україні започатковує проект «Підтримка сталого розвитку реформування державних та комунальних ЗМІ».

Проект розраховано на державні та комунальні ЗМІ, які беруть участь у першому етапі реформування. Його мета - підтримати сталість друкованих медіа, які перебувають у процесі переходу від державної та комунальної форм власності до приватної. У ході проекту буде відібрано обмежену кількість (до шести) редакцій друкованих державних або комунальних ЗМІ, залучених до першого етапу реформування, яким в подальшому надаватиметься експертна та методична підтримка. Запитувачем та головним партнером проекту є Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Для кожного медіа окремо, з огляду на його специфіку, буде проведено маркетингове дослідження та аналіз аудиторії, на базі яких експертами буде підготовлено стратегії розвитку та навчально-тренінговий план із залученням українських та міжнародних фахівців. Навчання передбачатиме три компоненти: медіа як бізнес (для головних редакторів, бухгалтерів, керуючого персоналу), виробництво  контенту (для журналістів) тамультимедійність (вихід з офф-лайну в он-лайн, веб-сайти, соцмережі, ін.).

Для участі у конкурсі від державних та комунальних друкованих ЗМІ потрібно до 15  серпня 2016 р. подати наступні документи:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ;

- анкета до участі у проекті (додається);

- декілька примірників видання за різні дати виходу протягом останніх 6 місяців;

- супровідний лист у довільній формі.

За результатами розгляду поданих документів враховуватиметься наступне:

1.           Обсяг та зміст наданого пакета документів. Заявка повинна бути повною та відображати професійний рівень та мотивацію видання. 

2.           Чітке бачення розвитку: як само видання планує розвиватися, і чому саме так?

3.           Чітке бачення потреб: що саме видання просить у донора, як цю допомогу використає, і як ця допомога вплине на посилення економічної незалежності та стійкості видання?

4.           Чітке розуміння виданням потреб свого читача, своєї конкурентної позиції, сильних та слабких сторін.

5.           Наявність у видання команди у поточний момент та її функціонал.

6.           Стійкість видання у поточний момент (обсяг дотацій  з місцевого бюджету).

З метою забезпечення різноманітності формату залучених видань та розроблених стратегій, також братимуться до уваги сфера розповсюдження видань: місцева (в межах однієї області, обласного центру або двох і більше сільських районів, одного міста, району, або окремих населених пунктів), регіональна (дві і більше областей) та їх географія (Центр, Північ, Південь, Схід, Захід України).

Інформація подається в паперовому (01030, Київ, вул. Стрілецька, 16) та електронному виглядіmedia.konkurs2016@gmail.com у форматі: супровідний лист про участь в проекті (PDF), копія свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ (PDF), анкета участі у проекті (Word).




Коментарі

Додати коментар