Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 серпня 2007

Оголошено шорт-лист «Телетріумфу-2007»

Facebook Twitter LiveJournal

15 серпня, в приміщенні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було оголошено  шорт-лист з трьома фіналістами в кожній із 19 номинацій сьомої національної премії «Телетріумфу-2007». Результати голосування були представлені аудиторською компанією Ernst&Young, в результаті оброблення 96 анкет експертів.

Під час прес-конференції, присвяченої оголошенню номінантів, виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, відмітила декілька особливостей цьогорічної премії. «На номінацію „Cпеціальний проект” було подано дуже багато робіт. Це наштовхує нас на питання, яким чином в наступному році цю номінацію поділити на кілька дрібніших номінацій, оскільки там є абсолютно різні за жанрами проекти», - відмітила вона.
«Оскільки в номінації „Фільм  (серіал)” було подано незначна кількість заявок, а в номінації „Погляд з-за кордону” - жодної, то в наступному році оргкомітетом буде допрацьовано ці моменти, - сказала пані Котенко. - Цього року роботи кардинально на рівень кращі. В більшості телеканали подавали по одній програмі в кожній із номінацій, тобто обирали в себе найкращий продукт. Раніше ми зустрічалися з ситуацією, коли особливо від національних телеканалів подавалось по 5-10 робіт  на одну номінацію. Телеканали креативно підійшли до відеороликів, які разом з заявками подавали на конкурс. Помітно, що в цьому році до „Телетріумфу” відносяться як до більш престижної премії».


Нагадаємо, що церемонія нагородження «Телетріумфу» відбудеться 23 серпня 2007 р., телеверсія якої вийде в ефірі «Нового каналу» 24 серпня. Ведучими церемонії будуть представники каналів, які входять в Індустріальний телевізійний комітет.

«Телетріумф» - найстарша державна премія в галузі телебачення. Проводиться з 2001 р. Cпіворганізаторами премії є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення та Індустріальний телевізійний комітет.

Источник: www.mediabusiness.com.ua




Коментарі

Додати коментар