Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 серпня 2011

Спецпроект журналу «Український тиждень» «Україна-20. Уроки незалежності»

Facebook Twitter LiveJournal

18 серпня 2011 року вийшов друком спецпроект журналу «Український тиждень» «Україна-20. Уроки незалежності»

Спецпроект «Україна-20. Уроки незалежності» – результат масштабного дослідження аналітичної групи «Українського тижня» спільно з незалежними експертами, присвяченого 20 рокам становлення нашої держави. У його межах вперше даються відповіді на складні запитання, які протягом 20 років політики свідомо замовчували через можливий резонанс. Відтак він не має аналогів в Україні. 

На початку 1990-х країни колишнього соцтабору і СРСР заявили про бажання йти до демократії та вільного ринку. Вони почали будувати нове життя в приблизно однакових умовах. Україна демонструвала значний потенціал для успіху. Проте за підсумком 20 років досі перебуває в дорозі. Утім, цього періоду достатньо, щоб озирнутися, оцінити пройдений шлях. Де звернули в неправильному напрямку? Хто винен у цьому? Хто збагатився за рахунок держави? Хто відверто штовхав Україну в прірву? Чому дотепер не подолано совка – стереотипи мислення і поведінки, притаманні homo soveticus, хоч би на якому соціальному щаблі вони перебували: безвідповідальність, байдужість до країни, нездатність мислити наперед, користолюбство, безініціативність і схильність обирати легший (а часто підліший) шлях. Що могло бути зроблено інакше і що треба врахувати в майбутньому, аби уникнути помилок? 

Пошуку відповідей на ці запитання присвячений спеціальний проект Тижня «Україна-20. Уроки незалежності»

У спецпроекті розглянуто періоди, кожному з яких властива певна визначальна тенденція, що перешкоджала реалізації Україною свого потенціалу. Щодо кожного етапу з відомих і невідомих фактів виводяться тенденції, які розкривають особливості й пояснюють, чому події розвивалися саме таким чином і які персоналії за ними стояли. 

Дата виходу друком:18.08.2011 р.

Кількість шпальт:100.

Тираж більший від звичайного: 50 000 примірників. 

Випуск орієнтований на підвищений інтерес читацької аудиторії до теми становлення суверенітету Української держави напередодні святкування 20-ї річниці Дня Незалежності України. 

Спецвипуск «Україна-20» – це не просто дослідження проблем, а й рекомендації щодо їх вирішення в межах унікального проекту, який не має аналогів. 

Довідка. Видавничі проекти ECEM Media GmbH:

«Український тиждень»

Щотижневий українськомовний ілюстрований суспільно-політичний журнал, що висвітлює ключові події та проблеми країни й розрахований на освіченого, соціально активного читача. Поміж акцентів видання – винятковість, незаангажованість, компетентність, аналітичність. Тижневик видає компанія ECEM Media GmbH з 2 листопада 2007 року.Обсяг – 68 стор., формат – А4 (205х270 мм). Наклад – 41 500 прим.

«Український тиждень» має права на передрук статей TheEconomist. 

Ukrainian Week

Спеціальний проект суспільно-політичного видання «Український тиждень» англомовний Ukrainian Week– цещомісячна добірка найкращих матеріалів журналу, адресована іноземним представникам інтелектуальної еліти для ознайомлення з українською журналістикою, суспільно-політичним і культурним життям країни, налагодження конструктивної дискусії та співпраці. Наклад – 10 000 прим. 

Музичний додаток «Контрапункт»

Єдине в країні повноцінне українськомовне видання про сучасну музику, що здобуло повагу читачів і виходить найбільшим з-поміж музичних видань України тиражем – 41 500 примірників – раз на квартал разом із основним виданням. 

Спецвипуск «Світ у 2012» – українська версія щорічного спецпроекту журналу The Economist: економічні, політичні прогнози на майбутній рік від найкращих відомих експертів, журналістів, політиків і ділових людей. Наклад – 50 000 прим.

Прес-служба журналу "Український ТИЖДЕНЬ"




Коментарі

Додати коментар