Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 квітня 2011

«Картель» запустив інтернет-проект про будівництво та ремонт

Facebook Twitter LiveJournal

Видавництво «АСС-Медіа», що входить до групи компаній «Картель», навесні цього року запустило сайт Accbud.ua (http://www.accbud.ua).  Це перший окремий, не прив'язаний до якогось друкованого видання інтернет-проект «Картелю».

Сайт будівельної тематики наразі працює у бета-версії, але кожного тижня там додаються нові функціональні сервіси. Планується, що за 3-5 місяців він буде готовий на 100%. 

Концепція сайту - інформаційна платформа про будівництво та ремонт, що зацікавить усіх учасників ринку: кінцевих споживачів, професійних гравців, рекламодавців. 

Як розповів «Телекритиці» керівник проекту Олександр Плетінка, передбачається, що близько 60% аудиторії складуть люди, які хочуть будувати чи ремонтувати, по 20% - профільні рекламодавці та фахівці дотичних галузей (архітектори, дизайнери інтер'єру, ріелтори тощо). 

Наразі «АСС-Медіа» випускає 7 друкованих видань. Під кожне профільне видання на Accbud.ua створено окремий розділ.  На сайті також буде форум,  де можна буде поділитися думками та поставити запитання експертам; каталоги компаній та товарів, ряд інших функціональних сервісів. 

Передбачається, що більшість матеріалів буде ексклюзивною, але частина переставлятиметься з інших ресурсів . При цьому деякі ексклюзивні матеріали будуть безкоштовними для видання, оскільки «є гравці, які хотітимуть публікувати свої експертні статті».  

Будівельна тематика цікава з точки зору видавничого бізнесу тим, зазначає Олександр Плетінка,  що вона приваблює читачів з високими доходами. А відповідно - рекламодавців (насамперед, будівельного, автомобільного ринків тощо). 

Штат проекту нараховуватиме близько 5 осіб. 

Ринок сайтів будівельної тематики, за словами Плетінки, вже представлений 10-15 помітними проектами. «Є гравці, але правила гри ще не сформовані», - зазначає він. За його інформацією, найсильніші будівельні проекти у Росії отримують більше 1 млн грн прибутку на рік. 

Олександр Плетінка прогнозує, що аудиторія проектів будівельної тематики в Україні сягне 200 тис. відвідувачів наприкінці 2011 року, і 25-30% цієї аудиторії Accbud.ua у перспективі забере собі. 

telekritika.ua




Коментарі

Додати коментар