Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 червня 2009

Тиск на ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

Дванадцятого червня 2009 року до Верховної Ради України було внесено проект Постанови ВРУ "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків втручання органів державної влади і місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність засобів масової інформації та інших повідомлень про тиск на свободу слова в Україні" (проект № 4588, н.д. Ганна Герман, фракція Партії регіонів).

 

Проект постанови пропонує утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування випадків втручання органів державної влади і місцевого самоврядування, їх посадових осіб у діяльність засобів масової інформації та інших повідомлень про тиск на свободу слова в Україні

Комісію пропонується створити на 1 рік з дня прийняття постанови у кількості десяти народних депутатів України під головуванням н.д. Едуарда Прутніка. Заступником голови пропонується обрати н.д. Ірину Геращенко, а до складу увести н. д. Валерія Бондика, Олексія Журавка, Едуарда Матвійчика, фракція Партії регіонів, а також 3 депутати від блоку БЮТ, та по 1 депутатові від фракції блоку Литвина та фракції КПУ.

Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу планується заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше тримісячного терміну з дня прийняття цієї Постанови.




Коментарі

Додати коментар