Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 жовтня 2015

Юридичний відділ УАВПП підготував довідник з питань участі ЗМІ у виборах.

Facebook Twitter LiveJournal

Протягом першого місяця виборчої кампанії Гаряча лінія УАВПП проконсультувала майже 50 представників ЗМІ. Аби допомогти редакціям друкованих ЗМІ адаптуватися до вимог нового закону про місцеві вибори не повторювати помилок свої колег ми зібрали найбільші поширені питання та узагальнили відповіді на них.

Скачати довідник можна тут.

Довідник допоможе і тим редакціям, які вперше висвітлюють вибори, адже звертає увагу на основні «зони ризику» в які редакція потрапляє в процесі висвітлення виборів та розміщення агітації.

Довідник базується на практичних прикладах застосування закону, з якими стикнулися видавців з різних газет. Для зручності матеріал викладено, в форматі «запитання – відповідь».

Для отримання консультацій які не були висвітлені у довіднику, звертайтесь до Гарячої лінії юридичних консультацій УАВПП.

Консультації надаються з 10:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю за тел. 044 425 57 87 та 050 415 34 24

В інший час звернутися по допомогу можна тут:

1) http://www.uapp.org/consulting_legal.htm

2) Або надсилайте запити безпосередньо на електронну пошту: lawyer@uapp.org

Ми у максимально стислий термін повідомимо про строк, необхідний для підготовки відповіді на звернення. Відповіді на найбільш популярні питання будуть викладені у вигляді узагальнених консультацій.

 

Проект «Підвищення професіоналізму та сприяння актуальним реформам у ЗМІ» впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми "Зміцнення інформаційного суспільства в Україні". Програма має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. Детальніша інформація про проект - http://www.coe.int/uk/web/kyiv/41

 

УАВПП

 




Коментарі

Додати коментар