Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 квітня 2015

22 травня у м. Хмельницькому обговорять перспективи висвітлення діяльності місцевих органів влади після роздержавлення друкованих ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) при підтримці Українського медійного проекту (У-Медіа) та спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства», 22 травня проведе наступну зустріч редакторів комунальної та приватної преси. В ході дискусії УАВПП збере та узагальнить побажання місцевих ЗМІ, аби підвищити ефективність роздержавлення газет.

Участь у обговоренні візьмуть представники комунальних та приватних друкованих ЗМІ Хмельницької області, фахівці у питаннях зв’язків з громадськістю міської та обласної рад та експерти.

Під час обговорення будуть:

(а) проаналізовані та систематизовані найбільш проблемні чи/та незрозумілі моменти майбутнього процесу роздержавлення,

(б) зняті чи пом’якшені побоювання представників комунальних ЗМІ і органів місцевої влади, які звикли до існуючої процедури поширення офіційної інформації та не мають упевненості в тому, що після роздержавлення зможуть ефективно виконувати свої комунікаційні завдання,

(в) знайдені зручні форми та методи розширення інформаційної співпраці місцевої влади та ЗМІ, які дозволять збільшити можливості для поширення офіційної інформації. Окрім цього це дозволить відпрацювати форми роботи місцевих органів влади зі ЗМІ вже зараз, готуючись до роздержавлення у майбутньому.

Захід проводиться за сприяння Хмельницької обласної Ради.

 

Це третє з 3-х запланованих обговорень. В результаті дискусій УАВПП виробить низку рекомендацій/ключових тез, які будуть передані до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України для подальшого врахування в процесі роздержавлення.

 

До участі запрошуються всі зацікавлені, однак кількість місць обмежена.

З питань участі у заході звертайтеся до офісу УАВПП:

Т. 044 425-58-21, 0504153424, 097 481 77 78

e-mail: lawyer@uapp.org; sasha_dyachenko@ukr.net

 

УАВПП

 

 

 

УАВПП

 

Реалізація проекту стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключною відповідальністю УАВПП та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз.

 

Проект також виконується за підтримки спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства».

 




Коментарі

Додати коментар