Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 липня 2014

23 липян Засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації

Facebook Twitter LiveJournal


23 липня  2014 року о 12:00 відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації. Адреса проведення: м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. № 11. До розгляду заплановано 5 питанньу тому числі 2 важливі законопроекти.

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо уточнення сфери застосування Закону та удосконалення окремих положень), (реєстр. № 0944 від 12.12.2012р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, М.Баграєвим та ін.) друге читання.

                                   Доповідає: О.Кондратюк

         2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» (щодо уточнення окремих положень) (реєстр. № 4224а від 02.07.2014р., внесений народними депутатами України М.Томенком, О.Кондратюк, О.Абдулліним та ін.).

                                             Доповідає: М.Томенко

 

         3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегулювання діяльності з надання програмної послуги та удосконалення державного регулювання діяльності провайдерів програмної послуги (реєстр. № 4150а від 23.06.2014р., внесений народним депутатом України М.Княжицьким).

                                             Доповідає: М.Княжицький

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії інформаційній агресії іноземних держав (реєстр. № 4263а від 07.07.2014р., внесений народними депутатами України М.Томенком, В.Крутієм, Г.Чорною, М.Баграєвим, О.Кондратюк).

    Доповідає: М.Томенко

5. Різне.

Про виключення Котенко К.С. зі складу Громадської ради з питань свободи слова та інформації при Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації у зв’язку з обранням її до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.




Коментарі

Додати коментар