Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 грудня 2013

Покращення інвестиційного клімату для преси та ЗМІ в Інтернет, буде обговорюватись в рамках робочої групи при Держкомтелерадіо.

Facebook Twitter LiveJournal

Засідання робочої групи щодо сприятливого інвестиційного клімату, розвитку медіа та індустрії преси в Україні відбудеться на початку березня 2014 року в рамках роботи Громадської ради при Державному комітеті телебачення і радіомовлення.

Покращення інвестиційного клімату для преси та ЗМІ в Інтернет, буде обговорюватись в рамках робочої групи при Держкомтелерадіо.

Таке рішення було прийняте на засіданні Громадської ради при ДКТ 20.12.2013 року. УАВПП послідовно здійснює процес моніторингу та удосконалення законодавства про пресу та ЗМІ в Інтернет. Для вироблення експертного рішення щодо змісту окремих законопроектів до складу робочої групи залучаються представники провідних галузевих медіа організацій об’єднань журналістів. Основні питання які УАВПП планує вирішувати в рамках робочої групи: покращення доставки преси за передплатою та у роздріб, захист авторських прав видавців у мережі Інтернет, удосконалення законодавства про рекламу. Окрім того УАВПП планує винести на розгляд робочої групи 18 різнопланових законопроектів, що матимуть значний вплив на ринок преси та он-лайн ЗМІ.

Здійснення моніторингу проектів законодавства про ЗМІ стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю УАВПП та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз.




Коментарі

Додати коментар