Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 вересня 2009

22 вересня 2009 - Перша всеукраїнська конференція «Фахові об’єднання України: суспільне саморегулювання та самоврядування заради конкурентоздатності України»

Facebook Twitter LiveJournal

22 вересня 2009 року понад 40 фахових саморегулівних і самоврядних об’єднань, що представляють найрізноманітніші галузі та сфери діяльності проводять Першу всеукраїнську конференцію «Фахові об’єднання України: суспільне саморегулювання та самоврядування заради конкурентоздатності України», яка відбудеться за адресою Київ, вул. Мельникова, 79/81.

Прес-конференція за підсумками Першої всеукраїнської конференції відбудеться одразу після прийняття рішень конференції. Початок о 14.00.

 

Головна мета конференції – об’єднати фахові, саморегулівні і самоврядні організації навколо спільної мети – впровадження в Україні НОВОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ, метою якої є підвищення КОНКУРЕНТНОЗДАТНОСТІ УКРАЇНИ. Для того, щоб організувати взаємодію та координацію між організаціями, учасникам конференції буде запропоновано створити Фахову Асоціацію України.

 

Групою фахових об’єднань сьогодні вже розроблені, в якості механізмів підвищення конкурентноздатності України та складових частин нового суспільного договору:

Ø             Концепція суспільної місії громадських організацій України,

Ø             законопроект «Про громадські об’єднання» (внесений до ВРУ, № 4633),

Ø             законопроект «Про фахові саморегулівні і самоврядні об’єднання» (внесений до ВРУ, № 4841-1)

Ø             концепція законопроекту «Про Громадську Раду з питань взаємодії з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування».

 

В’ячеслав Павлов, член оргкомітету, директор Української асоціації меблевиків: «Фахові організації, які представляють інтересі своїх членів, вже давно дійшли висновку, що без потужної національної ідеї розвиток конкурентноздатності України – під великим питанням. А тому і розвиток українських компаній – під загрозою. Ініціативна група з понад 20 фахових організацій вже більше, ніж півроку веде системну роботу в напрямку створення ФАУ, і сьогодні запрошує приєднатися інших бажаючих. Фаховим організаціям просто необхідно співпрацювати, адже жодна з них не «потягне» вирішення завдання по підвищенню конкурентноздатності України. Звісно, що й держава має піклуватись про збільшення своєї конкурентноздатності та захищати своїх громадян».

 

Запрошуємо журналістів на прес-конференцію за підсумками Першої всеукраїнської конференції фахових об’єднань України.

Для акредитації просимо звертатися до Оргкомітету ФАУ за тел. +38044-456-08-94, uma@kneu.kiev.ua

 

Завантажити програму конференції

 

********

Фахова Асамблея України (ФАУ) – це механізм для представлення інтересів та координації дій фахових спільнот і бізнесу в ім’я КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ УКРАЇНИ – НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ ХХІ століття!

 

Організаційний комітет Фахової Асамблеї України

+38044-456-08-94

uma@kneu.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар