Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 вересня 2012

Таїланд зустрічає світову пресу у 2013 році

Facebook Twitter LiveJournal

Всесвітня асоціація газет і видавців (WAN-IFRA) сьогодні запрошує світову пресу взяти участь у 65-му Всесвітньому газетному конгресі, 20-му Всесвітньому форумі редакторів та 23-му Всесвітньому рекламному форумі, що проводиться у Бангкоку, Таїланд, 2–5 вересня 2013 року.

Запрошення було оприлюднене під час цьогорічного Всесвітнього газетного конгресу, Всесвітнього форуму редакторів та Виставки інформаційних послуг 2012 у Києві, Україна. Більш ніж 1000 видавців газет, головних редакторів та інших керівників газетних компаній відвідали сесії та зустрілися у Києві.

Бангкок, яскрава столиця Таїланду, одне з найпрекрасніших міст на планеті. Гостинність та привабливість виділяє його посеред місць, можливих для проведення  конференції, з прямими перельотами з усіх основних міст всього світу.

Додатково до Всесвітнього газетного конгресу та Всесвітнього форуму редакторів, глобальної зустрічі видавців газет та новин в рамках подій 2013 року також відбудеться Всесвітній форум реклами – перша практика WAN-IFRA в організації події, сконцентрованої  на рекламних практиках та прибутку.

Це вперше, коли Таїланд та Південно-Східна Азія приймає Всесвітній газетний конгрес з іншими конференціямиWAN-IFRA. На сьогоднішній день підтримку події надає Кабінет прем’єр-міністра, виставкове та конференц-бюро Таїланду, Міністерство туризму, авіалінії Thai Airlains International, Асоціація тайських журналістів, Рада преси Таїланду та Асоціація провайдерів інтернет-новин.

Чакріш Пермпул, голова Ради преси Таїланду зазначив: «Від імені тайського незалежного органу саморегулювання, заснованого за участі всіх великих газет в Таїланді, ми вітаємо всіх наших друзів газетної індустрії з усього світу, щоб ви відвідали країну та познайомитись з атмосферою незалежної преси в Таїланді».

У Таїланді не так багато відомих газет. Місцеві журналісти отримують задоволення від власної незалежності та дуже задоволені можливістю обмінятися досвідом стосовно майбутнього журналістики та газет із гостями під час прийдешнього Всесвітнього газетного конгресу в Бангкоку», – додав Чаваронг Лімпатамепани, президент Асоціації журналістів.

Хоча існують труднощі в останні роки, пов’язані з швидким зростанням технологій, доступом в Інтернет, наявністю мобільних телефонів і цифрових засобів масової інформації, тайські газети залишаються нерегульованими, і ринок характеризується високою конкуренцією.

«Не так багато часу пройшло з того моменту, як Конгрес проводився в цьому регіоні (Сеул, Південна Корея в 2005-му та Хайдарабат, Індія, 2009) та все ж Азіатсько-Тихоокеанський комітет WAN-IFRA приємно схвильований і з нетерпінням чекає допомоги Тайської асоціації газет і тайських державних органів у проведенні незабутнього Конгресу у Бангкоку»,– каже голова Пічаї Чуенсукаваді.

«Уряд Таїланду пишається тим, що Бангкок був обраний в якості приймаючого міста для цих важливих подій у галузі медіа та реклами, і з нетерпінням чекає зустрічі з делегатами в Таїланді», – сказав професор Тонгсонг Чангрангсу, Постійний секретар Кабінету прем'єр-міністра. Таїланд, за його словами,  розділяє мету поліпшення співробітництва між усіма членами міжнародної преси, електронними і цифровими засобами масової інформації та рекламними секторами по всьому світу.

Пан Сурапон Светасрені, губернатор туризму Таїланду (ТАТ), відзначив: «Для Таїланду є честю, що так багато видатних особистостей ЗМІ-індустрії будуть збиратися тут. Це слугує чудовим доказом того, що Таїланд – це не тільки місце для зустрічей світового класу та напрямок відпочинку. До того ж це підкреслює важливу роль, яку відіграють у тайському суспільстві місцеві та міжнародні вільні засоби масової інформації».

Зареєструватися та дізнатися більше щодо Конгресу та Форуму у наступному році у Бангкоку можна, перейшовши по посиланню: www.wan-ifra.org/bangkok2013

WAN-IFRA, знаходиться у Парижі, Франція,та Дармштадті, Німеччина, із дочірніми компаніями у Сингапурі, Індії, Іспанії, Франції та Швеції, є найбільшою організацією у сфері преси та видавців. Вона представляє більше ніж 18 тис.видань, 15 тис. онлайн-сайтів та більше 3 тис. компаній із більш ніж 120 країн світу. Основна мета організації – захист і просування свободи преси, цілісність редакцій та розвиток бізнесу, що буде процвітати.

Більше інформації щодо WAN-IFRA можна знайти на сайті http://www.wan-ifra.org або через журнал WAN-IFRA: http://www.wan-ifra.org/magazine

При виникненні запитань звертатися до: Ларі Кілман, заступник генерального директора з комунікацій та зв’язків з громадськістю, WAN-IFRA, 96 Bis, RueBeaubourg, 75003 Париж, Франція. Тел: +33 1 47 42 85 07. Факс: +33 1 42 78 92 33. Моб: +33 6 10 28 97 36. E-mail: larry.kilman@wan-ifra.org




Коментарі

Додати коментар