Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 травня 2011

27 травня 2011 - Конференція для фахівців медіаправа

Facebook Twitter LiveJournal

27 травня 2011 року конференція «Медіаправо» збере провідних фахівців / фахівчинь для обговорення актуальних питань медіаправа в галузі кіно та телебачення. 

Ключовим напрямком для обговорення на конференції «Медіаправо» стане сучасне правове регулювання медіа індустрії, зміни та доповнення, яких воно потребує.

 

Експерти / експертки  та учасниці / учасники ринку говоритимуть про загальну ситуацію регулювання мовлення в Україні, в тому числі контенту, захисту персональних даних, авторських прав. Секційні блоки включатимуть проблеми заборони реклами та регулювання кіно- та телевиробництва (податкове та митне регулювання, питання щодо реєстрації та продажу форматів тощо).

В програмі конференції передбачено три тематичні секції:

 - Загальне регулювання мовлення; 
 - Регулювання реклами; 
 - Регулювання кінематографії, кіно- та телевиробництва.

Євгенія Дербал, партнерка Адвокатської контори «Коннов та Созановський», тема доповіді якої охоплюватиме питання податкового регулювання кіновиробництва, зазначає: «Кінобізнес в Україні переходить до нового етапу розвитку, коли починають реалізовуватися значні проекти національних кіно- та продакшнстудій. Підтримкою розвитку національного кіновиробництва мають стати законодавчі норми, які регулюють увесь цикл кіновиробництва, впровадження пільгового оподаткування та державного фінансування кінематографу».

Катерина Котенко, Виконавча директорка Індустріального Телевізійного Комітету зазначає: «Індустріальний Телевізійний Комітет започатковує нові традиції для фахівців медіаправа. Обмін досвідом, практичні рекомендації, корисні знайомства та спільне вирішення актуальних питань галузі - все це ви знайдете на новому фаховому майданчику. До зустрічі на конференції Медіаправо!»

Участь у конференції безкоштовна.
 
Реєстрація є обов'язковою на сайті конференції: www.medialawconference.com.ua

Час та місце проведення конференції: п'ятниця, 27 травня 2011 року, початок реєстрації о 9:30, конференц-зал Індустріального Телевізійного Комітету за адресою: м. Київ, провулок Музейний, 10, 2-й поверх.

Контактна особа: Ярослава Антіпіна, тел.. +380 44 353 13 98

Організатор: Індустріальний Телевізійний Комітет;  

Партнери:

Адвокатська контора «Коннов і Созановський»;
Всеукраїнська Рекламна Коаліція.
 



Коментарі

Додати коментар