Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 вересня 2010

2 вересня почався прийом журналістських робіт на конкурс "Гідна праця - особливим фахівцям"

Facebook Twitter LiveJournal

Проект технічного співробітництва "Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi" оголошує конкурс на кращу опубліковану журналістську роботу "Гідна праця - особливим фахівцям".

Від журналісток / журналістів очікується висвітлення історії про людину з інвалідністю під новим кутом зору - як ефективного працівника / працівницю й компетентного професіонала / професіоналки.

Герой статті - жінка або чоловік, які, незважаючи на свої фізичні, сенсорні, психічні чи розумові вади, реалізувалися на професійній ниві. 

Адреса для подання електронних версій опублікованих статей та контактів авторів / авторок: SIDsuccessstory@gmail.com  Конкурсні роботи приймаються з 2 вересня до 20 листопада 2010 року включно. 

Переможець / переможниця визначатиметься шляхом таємного голосування членів комісії конкурсу: представників / представниць Програми розвитку ООН, Міжнародної організації праці, Державного центру зайнятості та НДО людей з інвалідністю. 

Підведення підсумків конкурсу відбудеться 2 грудня під час прес- конференції до Міжнародного дня інвалідів. Журналісту-переможцю / переможниці конкурсу буде вручати приз - сучасний ноутбук. 

Проект <<Соціальна інтеграція людей з інваліднiстю шляхом забезпечення доступу до зайнятостi>> впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні спільно з Міжнародною організацією праці та Державним центром зайнятості. Мета проекту - активна інтеграція людей з інвалідністю до відкритого ринку праці та забезпечення рівності їхніх прав та можливостей. Проект зміцнює інституційний потенціал Державної служби зайнятості та її партнерів щодо забезпечення доступу до зайнятості людей з інвалідністю та змінює сприйняття їх суспільством на ринку праці. За інформацією звертайтеся, будь-ласка, до PR-спеціаліста проекту Ольги Іноземцевої: Olga.inozemtseva@undp.org.ua, 067 773 70 26




Коментарі

Додати коментар