Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 серпня 2010

Конкурс на кращу журналістську роботу, присвячену проблемі непридатних пестицидів

Facebook Twitter LiveJournal

Оголошено конкурс на кращу журналістську роботу «Звільнимо разом нашу землю від непридатних пестицидів!»

 

Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» оголошує конкурс на кращу журналістську роботу, присвячену проблемам непридатних пестицидів (НП), під гаслом  «Звільнимо разом нашу землю від непридатних пестицидів!» Його мета – привернути увагу суспільства до проблеми забруднення довкілля України непридатними пестицидами та їхнього впливу на життя і здоров’я населення.  

Тематика конкурсу охоплює проблеми забруднення довкілля НП, роз’яснення небезпек, що виникають в разі порушення умов зберігання та використання НП для сільськогосподарських чи інших цілей, безпечне поводження з НП, питання інвентаризації та перезатарювання НП тощо. 

Переможців визначатиме Конкурсна комісія у складі представників ВЕГО «МАМА-86», експертів у питаннях поводження з НП та фахівців у галузі ЗМІ.  

Умови конкурсу:

 

Початок прийому робіт:

Закінчення прийому робіт:        

Оголошення результатів конкурсу:

1 серпня 2010 року.

1 жовтня 2010 року.

15 жовтня 2010 року.

 До участі в конкурсі запрошуються вітчизняні журналісти друкованих засобів масової інформації та Інтернет-видань.  

Матеріали, що приймаються до розгляду Конкурсною комісією, повинні відповідати тематиці конкурсу та бути опублікованими у засобах масової інформації в зазначений вище проміжок часу. Обсяг матеріалів не регламентується.  

Статті повинні бути надіслані поштою (поштовий штамп не пізніше 1 жовтня 2010 року) до Конкурсної комісії ВЕГО МАМА-86 на адресу вул. Академіка Янгеля, 4, оф. 126, м. Київ, 03057, або електронною поштою на адресу info@mama-86.org.ua з поміткою «На конкурс, присвячений проблемі НП». 

Переможці конкурсу будуть оголошені 15 жовтня 2010 року і отримають дипломи та заохочувальні премії. Результати конкурсу будуть опубліковані на сайті ВЕГО МАМА-86 (http://mama-86.org.ua ). Місце та час нагородження будуть визначені додатково. 

Конкурс проводиться в рамках проекту «Зниження гострих ризиків від непридатних пестицидів в Україні» в партнерстві з Milieukontakt International за фінансової підтримки Програми соціальної трансформації суспільства МАТRA Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.  

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном (044) 456 13 38 або електронною поштою   info@mama-86.org.ua із зазначенням теми «На конкурс, присвячений проблемі НП». Контактна особа – Дарина Галатченко.




Коментарі

Додати коментар