Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 липня 2010

Стартує другий конкурс "Репортери надії в Україні"

Facebook Twitter LiveJournal

Інститут екуменічних студій Українського католицького університету (Львів)  оголошує про старт II всеукраїнського конкурсу <<Репортери надії в Україні>>.

«Репортери надії в Україні» - це конкурс на кращий журналістський матеріал, який є «інформацією-носієм рішень» (інформація, яка не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем та спонукає людей до дій). 

II всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» відбуватиметься у чотирьох тематичних номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія». До конкурсу допускаються відеоматеріали - обсягом до 60 хв., аудіоматеріали - до 30 хв.;  друковані матеріали - не більше - 20 тис. знаків. 

Матеріали з поміткою «На конкурс»слід надсилати на адресу Інституту екуменічних студій Українського католицького університету: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17, або на електронну адресу reporternadii@gmail.com

У I всеукраїнському конкурсі «Репортери надії в Україні» взяло участь 714 робіт з усіх областей України та з АР Крим. Нагородження переможців відбулося 27 травня 2009 року. Відзначено роботи 9 авторів, які зайняли перше, друге і третє місця у трьох категоріях: телебачення, радіо і публікація в пресі чи Інтернеті. Дипломами конкурсу також відзначено авторів усіх фінальних робіт.




Коментарі

Додати коментар