Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


14 січня 2010

Церемонія нагородження по результатах національного конкурсу для журналістів “Зміни себе – зміни світ”

Facebook Twitter LiveJournal

В рамках проекту «Сприяння реформі вторинної медичної допомоги в Україні», що фінансується ЄС, був проведений національний конкурс для журналістів України Зміни себе – зміни світ”. Конкурс тривав з 30 липня до 30 листопада 2009 року та мав за мету підвищення рівня поінформованості серед загального населення щодо рекомендацій Проекту ЕС про можливості реформування охорони здоров’я України та покращання якості медичних послуг, а також поглиблення розуміння ролі місцевих органів самоврядування в організації надання медичної допомоги та забезпечення якості послуг охорони здоров’я. Про початок конкурсу було оголошено під час конференції в інформаційній агенції УНІАН 30 липня 2009 року.

До складу журі входили провідні журналісти, фахівці сфери охорони здоров’я, представники Міністерства охорони здоров’я України та Делегації ЄС, які в цілому оцінювали 159 статей в друкованих ЗМІ, 15 телепрограм, 10 радіопрограм та близько 50 інтернет-статей, які були подані до участі у конкурсі.

Переможців було обрано в наступних номінаціях:

• Краща телепрограма / серія репортажів

• Краща радіопрограма / серія репортажів

• Краща публікація / серія робіт, опублікованих у друкованих ЗМІ

• Краща публікація / серія опублікованих робіт в електронних ЗМІ

• Краща програма, що висвітлює рекомендації проекту щодо проведення реформи системи надання медичної допомоги та досягнень проекту в пілотних регіонах

• Декілька публікацій у друкованих ЗМІ будуть нагороджені за висвітлення найбільш важливих питань у галузі охорони здоров'я, але в цій номінації найвищу премію не буде присуджено.

Кожний переможець номінації отримає приз у розмірі 10 тис. грн., учасники, яким присуджено другий та третій приз, отримають нагороду від 6 до 8 тис. грн.

Представники конкурсного журі, Делегації ЄС в Україні та представник МОЗ України візьмуть участь у церемонії нагородження учасників. Церемонія нагородження проводитиметься в інформаційному агентстві Ліга Бізнес Інформ 15 січня о 13:15 за адресою м. Київ, вул. Т. Шамрила, 23.

Більше інформації щодо конкурсу та конкурсних робіт можна знайти на сайті Проекту  www.eu-shc.com.ua
 




Коментарі

Додати коментар