Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 жовтня 2009

Оголошення про конкурс на краще журналістське розслідування у сфері корупції серед журналістів українських ЗМІ – 2009

Facebook Twitter LiveJournal

В рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) оголошує відкриття Третього національного конкурсу на кращі журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні.

 

Мета Конкурсу – донесення до громадськості об’єктивної та неупередженої інформації про корупцію та протидію їй, підвищення інтересу суспільства до розслідувальної журналістики у сфері корупції, стимулювання розвитку розслідувальної школи в українській журналістиці та застосування представниками ЗМІ сучасних журналістських стандартів.

До участі у Конкурсі приймаються журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні, оприлюднені в усіх типах ЗМІ України в період з 1 листопада 2008 року по 30 жовтня 2009 року за такими номінаціями:

 

Регіональний рівень:

«Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» – перше, друге та третє місця в кожному з чотирьох регіонів:

·         Західний (Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька області),

·         Південний (Автономна Республіка Крим, Севастополь, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Кіровоградська області),

·         Північний (Сумська, Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Київська, Житомирська, Вінницька області),

·         Східний (Луганська, Донецька, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області).

 

Національний рівень:

·         «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у регіональних телерадіомовних ЗМІ» – перше, друге та третє місця.

·         «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у національних друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях» – перше, друге та третє місця.

·         «Краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію у національних телерадіомовних ЗМІ» – перше, друге та третє місця.

·         «Головний приз Національного конкурсу на краще журналістське розслідування, що висвітлює корупцію» – гран-прі.

 

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться на урочистій церемонії у Києві в листопаді 2009 року.

 

Якщо ви бажаєте взяти участь у Конкурсі, будь ласка, ознайомтеся із Положенням про Національний конкурс – 2009 та надішліть повну заявку на участь згідно із вимогами Положення на поштову адресу ІРРП: Печерський узвіз 3, каб. 404, Київ 01601 до 30 жовтня 2009 року включно. Участь в Конкурсі автоматично означає ознайомлення та повну згоду учасників з цим Положенням.

 

Додаткові запитання ви можете поставити за номером 8-067-547-2233 або за адресою  konkurs@irrp.org.ua. На веб-сайті ІРРП www.irrp.org.ua у відповідному розділі ви зможете перевірити реєстрацію вашої заявки та підтвердження про отримання ваших матеріалів.

 

Конкурс проходить в рамках проекту „Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні „Гідна Україна” (www.msi-action.org.ua), який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI)  за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) та Міжнародної корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

Прес-служба ІРРП




Коментарі

Додати коментар