Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 січня 2024

Грнати для підтримки жінок-журналісток від FWJ

Facebook Twitter LiveJournal

Фонд Говарда Г. Баффета для жінок-журналісток (FWJ) відкриває приймання заявок на отримання грантів. Ініціатива підтримує можливості професійного розвитку, журналістські розслідування та ініціативи з розвитку медіа, очолювані жінками та небінарними людьми.

Хто може подати заявки на грант FWJ?

Журналісти-фрилансери та штатні журналісти будь-якої національності, які мають понад рік досвіду у журналістиці, а також команди журналістів.

Команди можуть складатися із журналістів будь-якої статі, але не менше половини з них мають бути жінками чи небінарними особами. Заявку має подати жінка або небінарний журналіст.

Які проєкти зможуть покрити у FWJ?

Заявниці можуть подавати заявки на один із двох типів фінансування: репортерські проєкти або можливості для професійного розвитку. Фонд надаватиме пріоритет проєктам, які висвітлюватимуть маловідомі історії. Розмір гранту залежатиме від заявки та детального бюджету.

Проєкти можуть бути у будь-якому форматі. Можливості професійного розвитку можуть включати тренінги з безпеки, конференції, воркшопи та ініціативи з розвитку медіа (як-от тренінги з розвитку технічних навичок).

Для проєктів, пов’язаних з висвітленням подій, рекомендують подавати заявку разом із зобов’язанням від медіа й листом про зацікавленість від редактора або детальним планом пітчингу/розповсюдження. 

FWJ не надаватиме грантів для покриття витрат на навчання на бакалаврських чи магістерських програмах, а також на придбання обладнання.

Умови

Кандидати мають надати таку інформацію :

  1. Контакти та резюме.
  2. Короткий опис проєкту або можливості, для якої вони шукають фінансування.
  3. Список членів команди (якщо подається команда).
  4. Опис мети пропозиції та питання/проблеми.
  5. Орієнтовний бюджет і терміни.
  6. Контактна інформація двох професійних рекомендацій.

Заявки на участь у FWJ приймають постійно англійською або іспанською мовами. Опрацювання заявки триває від чотирьох до шести тижнів. 

Куди звертатися за уточненнями: Тейлор Мур tmoore@iwmf.org. Також перегляньте посібник і поширені запитання.

ДеталіIWMF




Коментарі

Додати коментар