Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 травня 2023

Конкурс малих грантів для журналістів і медіа

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Жінки в медіа» в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом», оголошує конкурс малих грантів для журналістів/ок і медіа.

 

Мета конкурсу: підсилити роль медіа в налагодженні порозуміння між ВПО та приймаючими громадами з особливим акцентом на недискримінації вразливих груп, зокрема жінок і дівчат. Журналісти/ки отримають малі гранти у розмірі 10 000 гривень на вироблення матеріалу з вказаної тематики. Ми також надамо менторську підтримку у виготовленні та редагуванні матеріалу з боку професійної редакторки.

Це може бути стаття в онлайн-медіа, ТВ-сюжет, подкаст чи програма на радіо, фоторепортаж чи серія ілюстрацій в медіа. Вітаються ідеї майбутніх матеріалів в стилі журналістики рішень, які залучатимуть до обговорення різні сторони, всебічно розкриватимуть тему та/або міститимуть елементи розслідування та/або будуть розміщені на мультимедійних платформах (сайт + соцмережі, друкована версія + сайт, ефір на радіо та текстова версія, тощо). Крім того ми заохочуємо створення фотографій та ілюстрацій.

Запропонувати свою ідею просто: заповніть коротку заявку https://forms.gle/3VaU25t9KgrV6YzF7

Заявки приймаються до 19 травня 2023 року включно, повідомлення результатів до 23 травня.

Причини відмови чи підтримки заявки повідомлятися не будуть. Організатори повідомлять результат тільки тим учасникам та учасницям, чиї заявки будуть підтримані.

Цей конкурс став можливим завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проекту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом». Відповідальність за зміст інформації несе ГО «Жінки в медіа». Інформація, що представлена, не завжди відображає погляди Уряду Канади і УЖФ.

 

Джерело:Простір




Коментарі

Додати коментар