Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 лютого 2018

Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні» (IX хвиля)

Facebook Twitter LiveJournal

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову ІХ хвилю грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Дедлвйн - 6 березня 2018 року.

Метою конкурсу є створення і розвиток потенціалу регіональних ЗМІ для висвітлення питань, пов’язаних з відносинами України та Євросоюзу, впровадження УА, інших зобов’язань України перед ЄС, для інформування суспільства про сутність європейської інтеграції та європейських цінностей, а також для просування реформ в регіональному вимірі, забезпечення провідних регіональних ЗМІ фінансовою спроможністю для сталого висвітлення європейської тематики, сприяння публічному обговоренню та підвищення інформованості громадськості про теми, пов’язані із ЄС, на місцевому, регіональному та міжрегіональному рівнях.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються ЗМІ, які:

  • офіційно зареєстровані як юридичні особи в Україні не менше 1 року (грантові заявки від ФОП не приймаються);
  • мають щонайменше річний, бажано – трирічний досвід роботи;
  • мають досвід публікацій за тематикою запропонованого проекту;
  • мають сталу аудиторію в одному або декількох регіонах України (окрім Києва);
  • мають спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).
  • запланували у бюджетах своїх проектів участь одного (двох) представників своєї організації у кожній з 2-денних конференцій, які припадають на період виконання проекту (перелік і дати запланованих конференцій див. нижче).
  • мають веб-сайт організації та/або сторінку у фейсбуці.

Максимальний розмір гранту – 375 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 200 000 – 300 000 гривень, в залежності від типу ЗМІ, менше фінансування дасть переможцям додаткову можливість подаватися на продовження проекту).

Максимальна тривалість проектів – 1 рік, але в будь-якому разі проект має завершитись до 30.04.2019 року. Переможці конкурсу під час виконання грантової угоди мають право подати нову грантову заявку, що забезпечить збереження сталості або розширення проекту, який виконується.

Кінцевий термін подання грантових заявок для розгляду на 10-му засіданні Грантової комісії (орієнтовна дата – 24.04.2018) - 06.03.2018 р. - до 18.00

Конкурс є постійним і триватиме до 30 вересня 2018 року.

Проектні пропозиції з додатками слід надсилати на адресу rfr@ier.kiev.ua. Додатки до проектної пропозиції мають бути додані у форматі .doc, .xls або .pdf. Кожен додаток має надсилатись одним файлом. Максимальний розмір одного листа із проектною пропозицією не може перевищувати 25 Mb.

Подані на конкурс матеріали не рецензуються. Про результати розгляду кожної проектної пропозиції буде повідомлено електронною поштою.

Всі деталі та аплікаційні форми

Контакти: 

  • Інститут економічних досліджень та політичних консультацій
  • rfr@ier.kiev.ua
  • + 38 044 278-63-42
  • + 38 044 278-63-60
  • http://www.ier.com.ua/ua
  • Рейтарська 8/5-А 01030 Київ Україна

ДЖЕРЕЛО: Ресурсний центр "Гурт"




Коментарі

Додати коментар