Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 вересня 2011

Конкурс на участь у "Практичній школі журналістських розслідувань" (Запоріжжя)

Facebook Twitter LiveJournal

Ти матимеш можливість здобути досвід та знання, які не отримаєш за університетською партою, відчути смак і ризик професії журналіста-розслідувальника / журналістки-розслідувальниці.

До участі у навчанні запрошуються студентки / студенти 3-5-х курсів факультетів журналістики вищих навчальних закладів Запоріжжя.

Навчання у школі відбуватиметься щотижня протягом 3 місяців на базі інформаційно-аналітичного тижневика "Правда". Ви зможете не лише оволодіти теоретичними знаннями щодо проведення журналістських розслідувань, а й взяти безпосередню участь у їх проведенні під керівництвом досвідчених професійних журналістів / журналісток.

Учасники / учасниці "Практичної школи журналістських розслідувань" за результатами навчання отримають відповідні сертифікати.

Для участі у конкурсі необхідно до 18 вересня заповнити анкету в електронному вигляді і надіслати її на адресу ukrprostirnet(at)gmail.com

Якщо є написані Вами журналістські матеріали, будь ласка, надішліть їх. Не розглядаються анкети: надіслані після зазначеного строку, неповністю заповнені.

Навчання у "Практичній школі журналістських розслідувань" БЕЗКОШТОВНЕ.

Про результати відбору ви дізнаєтесь листом на електронну скриньку 20 вересня. Додаткова інформація за телефоном 067 770 91 72 (Наталя) або за адресою ukrprostirnet@gmail.com.

Проведення "Практичної школи журналістських розслідувань" стало можливим за сприянням Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.




Коментарі

Додати коментар