Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


31 серпня 2011

Обласний конкурс серед молодих журналістів "Нащадки переможців"

Facebook Twitter LiveJournal

З метою патріотичного виховання молоді та залучення молодих журналісток / журналістів до обговорення соціально важливих тем молодіжна громадська організація “Прес-центр “Акцент” у серпні-жовтні 2011 року проводить Обласний конкурс серед молодих журналісток / журналістів “Нащадки переможців”. 
 

Завданнями Конкурсу є: підтримка обдарованої молоді, заохочення кращих авторів / авторок, підтримка та розвиток молодіжної преси Запорізької області. 

До оргкомітету проекту входять: Запорізька обласна державна адміністрація, фракція Партії регіонів Запорізької міської ради, Управління освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, Запорізька обласна академія післядипломної педагогічної освіти, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді, Запорізька громадська організація “Укрпростір”.

До участі в Конкурсі запрошуються молоді журналісти / журналістки шкільних газет, газет коледжів, студентських і молодіжних видань, та молоді люди, що працюють журналістками / журналістами у професійних ЗМІ. 

Конкурс проводиться в номінаціях, які об’єднані у рубрики: “Визволенню запорізької землі присвячується”, “День Незалежності”, “Перспективи”, “Мій світ”. 

Кращі роботи видаються у вигляді Літопису, який поширюється серед учасників / учасниць проекту, передається в навчальні заклади і бібліотеки Запоріжжя та Запорізької області. 

Роботи приймаються на електронну поштову скриньку: accent.ngo(at)
gmail.com, конт. тел.: (061) 270-78-76, (068) 448-11-28. Мова робіт: російська, українська.

Терміни подання матеріалів на конкурс: до 16 вересня 2011 року. Нагородження буде проведено в межах святкування Дня міста Запоріжжя. Положення про конкурс розташоване на сайті
ngo.zp.ua.
 

Відповідальна особа: Коваль Яна, моб. тел.: (066) 310-33-84  



Коментарі

Додати коментар