Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 листопада 2010

Стартує конкурс для журналістів "Стань спецкором CG!"

Facebook Twitter LiveJournal

Хочеш спробувати себе у журналістиці? Мрієш, щоб твої статті з'являлися на сторінках престижних друкованих та Інтернет-видань?

Конкурс "Стань спецкором CG!" - Це твій шанс та унікальна можливість проявити себе!

Стань кореспондентом / кореспонденткою CareerGuide у своєму ВНЗ!

Розкажи про життя свого ВНЗ, про студентські будні та свята, радощі та проблеми. Найвдаліші статті ми опублікуємо на нашому сайті. А найкращі кореспонденти отримають право стати офіційними спецкором CG і співпрацювати з компанією CareerGuide у якості авторів, отримуючи гідну винагороду за свою роботу!

Але це ще не все: беручи участь у Конкурсі, ти можеш виграти самі різноманітні призи. Для цього достатньо надіслати всього одну статтю!

Зареєструвавшись (www.careerguide.com.ua/konkurs/registration), ти зможеш прочитати докладні правила Конкурсу. Але стисло вони такі:

1. Конкурс проходить з 15 листопада 2010 до 28 лютого 2011 року, і роботи на Конкурс приймаються до 28 лютого 2011 року.

2. Конкурс проводиться в номінаціях: "Краща робота", "Спецкор CG" і Номінації, заснованих компаніями-партнерами.

3. Для участі у номінації "Краща робота" достатньо надіслати на Конкурс одну роботу. Переможці цієї номінації отримують різноманітні призи!

4. Для участі в Номінації, заснованих компаніями-партнерами, достатньо надіслати на Конкурс одну роботу. Переможці цих номінацій отримують різноманітні призи!

5. Для участі у номінації "Спецкор CG" необхідно надіслати на Конкурс не менше 5 робіт. Переможці цієї номінації отримують різноманітні призи, Звання Спецкор CG і запрошення співпрацювати як автора з компанією CareerGuide!

Отже, реєструйся на сайті та надсилай свої статті за адресою konkurs@careerguide.com.ua 




Коментарі

Додати коментар