Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 грудня 2018

Інформаційний семінар у межах проекту “МедіаПроРеформа” стартуватиме у Львові

Facebook Twitter LiveJournal

Протягом двох днів з 11 по 12 грудня у Львові відбуватиметься інформаційний семінар «Реформи освіти та охорони здоров’я: нові рішення та успішні практики», присвячений актуальним питанням інформаційної підтримки та сприяння процесам реформ на місцевому рівні. Особлива увага акцентуватиметься на чутливих сегментах реформування – зокрема, на освіті, охороні здоров’я, соціальному захисті та пенсійній реформі.

У семінарі візьмуть участь представники громадських інформаційних мереж, журналісти, блогери, лідери громад та місцеві експерти із Херсонської, Дніпропетровської, неокупованої частини Луганської, Львівської та Чернівецької областей.

- Для нас важливо, щоб учасники зустрічі – журналісти, блогери, громадські лідери та місцеві експерти могли обмінюватися досвідом та успішними практиками в особливо чутливих сегментах ринкових реформ, – говорить Олександр Лавринович, керівник мережевого проекту «МедіаПроРеформа», – а також оволодівати практичними методиками роботи у мережі, щоб могли розуміти специфіку громадського мережування.

Всі учасники семінару отримають можливість ресурсної підтримки та співпраці у межах порталу «МедіаПроРеформа» та розвиватимуть регіональні медійні майданчики, щоб інформаційно підтримувати місцеві реформи у п’яти зазначених регіонах дії проекту.

Це перший семінар із серії запланованих у межах проекту.

Контакти:

  • Олександр Лавринович, керівник проекту, тел.: (066) 9059932
  • Ігор Полянський, експерт проекту, тел.: (050) 9655244

Проект   реалізується за підтримки Посольства США в Україні




Коментарі

Додати коментар