Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 листопада 2018

Запрошуємо редакторів місцевих медіа Харківської області на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

Facebook Twitter LiveJournal

Сьогодні – «зірковий час» для місцевих медіа. Зараз – саме час щоб прискорити розвиток громад та територій, щоб місцеві підприємці легше та швидше знаходили позитивні приклади розвитку бізнесу, щоб мешканці бачили, що те, що вони роблять – покращує їхнє життя в рамках впровадження, в першу чергу, реформи децентралізації. Місцеві ЗМІ та громадськість, влада та бізнес вже змінюють формат взаємодії – там, де створені ОТГ, та де місцеві громади самостійно розпоряджаються грошима.

 

 

Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує редакторів місцевих медіа, представників бізнесу та об’єднаних територіальних громад Харківської області на дискусію за ранковою кавою – щоб обговорити досвід колег та разом знайти рішення, вигідні обом сторонам. Такі, які сприятимуть економічному і суспільному розвитку і громад, і медіа, і кожного мешканця.

 

Захід відбудеться в містах:

Харків – 20 листопада. Програма заходу

Ізюм - 21 листопада.  Програма заходу

Витрати на проїзд відшкодовуємо.

Форма для реєстрації міститься за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/aaNOh4aHA4rhCK0h1

Тривалість дискусії - 2 години.

 

Головний напрямок діалогу – ділитися знаннями та знаходити рішення для співпраці, вигідної та затребуваної усіма сторонами. Ми запрошуємо до дискусії і редакторів місцевих ЗМІ, і місцевих активістів, що працюють в сфері медіа або економічного розвитку територій., і керівників об'єднаних територіальних громад, і місцевих підприємців, і представників місцевої влади.

В разі виникнення запитань звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко:

Тел: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

Захід відбувається за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

 




Коментарі

Додати коментар