Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 липня 2018

Destinations.Ukraine об’єднав дипломатів та бізнес для обговорення перспектив розвитку Львівського регіону

Facebook Twitter LiveJournal

28 червня 2018 року Edipresse Media спільно з посольством Швейцарії в Україні при підтримці Спілки Українських Підприємців (СУП) провів урочисте прийняття для бізнес та дипломатичної еліти України та Львівського регіону. Захід проходив на території мальовничого готелю “Citadell Inn” Hotel & Resort у Львові.

Прийняття з привітальним словом відкрили президент Edipresse Media Інна Катющенко, надзвичайний і повноважний Посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер та виконавчий директор Спілки Українських Підприємців Катерина Глазкова.

Серед гостей – голова Львівської обласної адміністрації Олег Синютка, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка, відомий львівський скульптор Володимир Цисарик, художниця та співзасновниця бренду Couture de Fleur Олена Онуфрів, представники дипломатії, культурної сфери та різних галузей бізнесу західного регіону.

Прийняття стало прекрасною можливістю за келихом шампанського обговорити економічну привабливість регіону та нові можливості для співпраці.

В рамках заходу було презентовано спеціальний випуск Destinations.Ukraine, присвячений чудовому місту Львову та людям, які в ньому живуть і працюють. Активні та динамічні зміни львівського регіону потрібно показувати інвесторам та туристам, створюючи позитивний імідж України в світі. Це головна ціль проектуDestinations.Ukraine, в фокусі якого – успішні українські бізнесмени, громадські діячі, творча та культурна еліта – люди, що створюють обличчя нашої країни.

Атмосферу вечора доповнили виступи відомого швейцарського джазового бенду DAVE FEUSI & THEGROOVE GANG, а також віртуоз-оркестру KIEV TANGO PROJECT та показ нової колекції COUTURE DE FLEUR.

 

Наталя Бойко, генеральний директор Edipresse Media: «Львів – є трендсеттером серед регіонів України, як з точки зору реалізації туристичного потенціалу регіону, так і на рахунок цікавих та масштабних бізнес-проектів. Важливо донести до міжнародної спільноти всі ці надбання та залучити потенційних інвесторів до подальшого розвитку регіону. Ми впевнені, що, як медіа, можемо активно впливати на інвестиційний клімат в регіоні. Чекайте на нові проекти Destinations».




Коментарі

Додати коментар