Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 вересня 2020

Запрошуємо на вебінар «Практична соціологія для професіоналів медіа. Приховані можливості результатів соціологічних досліджень»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Українська Асоціація Маркетингу (УАМ) запрошують професіоналів місцевих медіа прокачати свої вміння витягати з результатів соціологічних досліджень цінну інформацію для розвитку своїх медіа (і, зокрема, з досліджень, що партії замовляють у передвиборчий період). До того ж не зайвим буде ще раз згадати про різницю між Рейтингом підтримки, Рейтингом ставлення, Рейтингом довіри і Електоральні рейтинги.

 

Тож запрошуємо реєструватися на перший з трьох вебінарів в рамках проєкту «Практична соціологія для професіоналів медіа. Приховані можливості результатів соціологічних досліджень?», який відбудеться 06 жовтня на платформі сервісу ZOOM.

Тему «Інтерпретація електоральних рейтингів» для вас розкриє Володимир Паніотто, генеральний директор Київського Міжнародного Інституту Соціології (КМІС), професор НаУКМА.

Реєструйтеся за посиланням:  https://forms.gle/giM7VgJEfxcyr3P76

 

Три вебінари пройдуть в рамках проєкту «Практична соціологія для професіоналів медіа». Окрім вебінарів, вже відкрита реєстрація на відповідний онлайн курс на платформі PROMETHEUS для журналістів та редакторів, з особливим акцентом на потребах тих, хто працює в місцевих медіа та тих, хто прагне розібратися як «працюють» дослідження громадської думки та як ці методи застосувати для вивчення потреб аудиторії.

 

Цей навчальний курс та вебінари проводяться за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар