Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 вересня 2020

УАМБ допомагає: Як монетизувати аудиторію локального видання

Facebook Twitter LiveJournal

25 вересня УАМБ о 10:00 відбудеться вебінар, присвячений темі «Як монетизувати аудиторію локального видання»

 

Виживання місцевих медіа – питання винахідливості, нових моделей монетизації, високої планки якості та вимогливості до себе. А це значить, що локальні видання приречені на пошук нових бізнес-моделей, контент-стратегій, способів монетизації та залучення аудиторії, які зламають старі шаблони.

Своїм досвідом у питанні монетизації аудиторії локальних медіа поділиться Євгеній Фролов, ментор Агенції розвитку локальних медіа «Або». Євген працював рік - головним редактором сайту і газети "Всім" (Хмельницький), 5 років - головним редактором сайту 20хвилин та газети RIA (Вінниця), рік - головним редактором експериментального видання "Дирижабль",  з 2017 - ментор Агенції розвитку локальних медіа "Або".  Запустив 15 сайтів з 50 сайтів мережі незалежних онлайн-медіа The City

Зареєструйтесь на вебінар за посиланням: https://forms.gle/SvXaGZjKdYy9P2wG9

 

 

Цей вебінар буде дев’ятим з десяти, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. Відеозаписи попередніх вебінарів доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

 

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар