Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 вересня 2020

Як збільшити продажі у діджитал?

Facebook Twitter LiveJournal

Віртуальний тур у 8 медіакомпаній Німеччини

Члени УАМБ мають унікальну можливість взяти участь у цьому турі безкоштовно
 
New World Encounters - це динамічний та професійний обмін про інновації та трансформацію. Ми розглядаємо інновації як зміну, яка створює та впроваджує більш ефективні процеси, розробляє більш динамічні продукти, покращує послуги та вносить нові ідеї в організації. Хоча стандартної відповіді на інновації та перетворення немає, ми переконані, що відкритий обмін з колегами, які раніше йшли тим самим шляхом, буде надихаючим і в кінцевому рахунку прибутковим.

 Ми раді представити вам найновіший медіа-проект, який cтворили наші колеги. 
Ми хотіли б запросити  вас долучитись до захоплюючого віртуального туру медіа-інновацій Німеччини. За шість коротких візитів по 1,5 години ми фактично відвідаємо 4 німецькі міста, 8 медіакоипаній та проведемо інтенсивний обмін з близько 20 спікерами. Останні історії успіху в області зростання цифрових доходів будуть в основі наших візитів у ZEIT, Funke - Hamburger Abendblatt, Media Pioneer, Axel Springer - WELT, Business Insider, BDZV, Stuttgarter Zeitung платний контент, цифрові підписки, диверсифікація, електронна комерція, стратегії розсилок, ефективність вмісту, аналіз даних, цифрова трансформація до, під час та після пандемії коронавірусу.
 
Програма заходу за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1n47vzuNDsZ-cA9jWMW5bN7QCwEZAc2ct/view?usp=sharing
 
Для того щоб долучитися до віртуального звертайтеся до Ольги Сергієнко, Менеджерки проєктів Української Асоціації Медіа Бізнесу (стара назва УАВПП)

osergienko22@gmail.com

050 41 53 424

098 254 17 06




Коментарі

Додати коментар