Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 серпня 2020

Бюджет грантового проєкту. Як його скласти правильно та не помилитися в розрахунках

Facebook Twitter LiveJournal


26 серпня УАМБ о 10:00 проведе онлайн вебінар з Ольгою Костак, – менеджеркою проєктів УАМБ. Ольга понад 5 років працює в Українській Асоціації Медіа Бузнесу, безпосередньо займається написанням грантових заявок, бюджетуванням та реалізацією проєктів.

Вебінар 26 серпня буде присвячений темі «Бюджет грантового проєкту. Як скласти бюджет проєкту та не помилитися в розрахунках»


Це буде практичне заняття онлайн, яке дозволить учасникам розібратися в питаннях:


1. Як підійти до складання бюджету?


2. Детально – про основні розділи бюджету


3. Розберемо кілька варіантів бюджетів.


4. Поговоримо про основні помилки при складанні бюджетів


 


Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/fPxJWvWgtUJQJ9gXA


 


Нагадуємо, що це буде п’ятий з десяти вебінарів, котрі організовує УАМБ в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. З відеозаписами попередніх вебінарів Ви можете ознайомитись на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації .


 


Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


 


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.



Коментарі

Додати коментар