Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 червня 2020

10 редакцій місцевих медіа отримають фінансування від УАМБ

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа взяти участь у конкурсі міні грантів.

 

Якщо Ваші редакція має ідею – як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! У трьох додаткових файлах ви знайдете:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Опис критеріїв обрання переможців;

(3) форму для складання попереднього бюджету вашого проекту.

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом, надавши пряму фінансову підтримку та менторинг під час реалізації проєктів.

Кінцевий термін прийому заявок - 15 серпня 2020 року, 18:00. Пропозиції мають бути надіслані на електронну пошту osergienko22@gmail.com. Заявки, де не будуть повністю заповнені дві форми (Бланк заявки та Бюджет), не будуть допущені до конкурсу.

У вересні 2020 року буде обрано 10 переможців. Максимальна сума фінансування -  50 тис.грн.

Також, не забувайте реєструватись на наші вебінари:

  1. 19 червня 2020 року УАМБ проведе онлайн вебінар з  Сергієм Гречко, директором Департаменту ПАТ "Укрпошта". Темою розмови стане "Як районка може збільшити продажі тиражу та вирішити найболючіші проблеми доставки передплати?". Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/6G9hViEiEJ6yBsdD9
  2. Другий вебінар відбудеться 23 червня 2020 року. Тема – «Досвід успішних грантових заявок. Або Як виграти грант?» Своїм досвідом буде ділитися пані Марина Слєсарєва, яка представляє обласну газету Харківщини "Слобідський край" (заступниця директора ТОВ "Слобідський край") та Голова Правління ГО "СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ". Авторка та співавторка десятків заявок, 10 проєктів отримали значну грантову підтримку (від 50 тис. грн. до 25 тис. доларів США. Зареєструватись на вебінар можна за посиланням: https://forms.gle/g8XZcNqXXKRHsZ5e8

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

 

Діяльність відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах»», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар