Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 травня 2020

Оголошено збір пропозицій для парламенту із заходів підтримки ЗМІ в умовах кризи

Facebook Twitter LiveJournal

Національна спілка журналістів України, Українська асоціація медіабізнесу та Асоціація незалежних регіональних видавців напрацьовують пропозиції щодо антикризової підтримки загальнонаціональних друкованих ЗМІ та місцевих медіа (друкованих, онлайн, ТБ та радіо).

Таке рішення було прийняте за підсумками зустрічі представників Спілки, асоціацій видавців, представників окремих медіа з головою Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександром Ткаченком 27 травня. Участь у зустрічі взяли голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, президент Української асоціації медіабізнесу Олексій Погорєлов та голова Асоціації незалежних регіональних видавців Олександр Човган.

 

Під час обговорення голова парламентського Комітету запропонував учасникам зустрічі розробити пакет пропозицій за трьома групами медіа:

  • загальнонаціональні ТБ і радіо;
  • загальнонаціональні онлайн-медіа;

  • друковані ЗМІ та місцеві медіа. 

 

На підставі підготовлених пропозицій Комітет прийматиме рішення про розробку відповідних законопроектів, про внесення змін до чинних законів чи доповнень до законопроектів, які вже перебувають на розгляді. Також можливим рішенням буде підготовка урядових нормативно-правових актів. 

 

Просимо колег, які представляють загальнонаціональні друковані ЗМІ та місцеві медіа (друковані, онлайн, ТБ та радіо) висловити ваші пропозиції щодо варіантів антикризової підтримки та заповнити анкету за посиланням: 

 

АНКЕТА

 

Для контактів і запитань: media.reforma@gmail.com

 

 



Коментарі

Додати коментар