Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 листопада 2018

Успішне місцеве медіа та проектний підхід: як це робити

Facebook Twitter LiveJournal

Редактори роздержавлених газет Дніпропетровської та Донецької областей про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Дніпрі

"Дякуємо за тренінг. Все було корисне, навіть те, що знала відкрилося для мене в іншому ракурсі. Найбільш корисним з усього, що обговорювалося на тренінгу для мене я вважаю: Як працювати з рекламодавцем та як писати проекти, як шукати ідеї та що головне в проектах. " - розповіла Ситник Ірина, головнмий редактор щотижневика "Степова Зоря".

«Маю надію, що редактори побачили на конкретних прикладах, що писати проект для того, щоб отримати грант – набагато складніше, аніж придумати класний «потрібний для громади» проект, правильно оформити та знайти для нього фінансування», - Борис Родієвський, тренер і експерт семінару УАМБ у Запоріжжі.

Семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту «Успішне медіа та проектний підхід: як це робити» був організований 23 листопада у місті Дніпро Українською Асоціацією Медіа Бізнесу (УАМБ) в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. У

Семінар у Дніпрі – четвертий з 10, які будуть проведені УАМБ протягом найближчих місяців у різних містах України. Мета – допомогти редакторам та керівникам роздержавлених газет обмінятися досвідом, подивитися ширше на роль місцевого медіа та навчитися будувати роботу місцевого видання як проектну. Адже успішне медіа – це те, яке реалізовує багато різних проектів.

На кожному семінарі учасники обговорюють власні ідеї проектів – і це є першим практичним результатом участі. Переконані: чимало учасників цих семінарів розпочнуть реалізацію власних проектів. Крім того, за деякий час нами буде оголошений конкурс проектів для місцевих медіа і 10 проектів-переможців цього конкурсу отримають гроші на реалізацію своїх ідей.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 


Захід відбувся в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




Коментарі

Додати коментар