Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 жовтня 2018

«Використаємо знання вже завтра»

Facebook Twitter LiveJournal

Редактори роздержавлених газет Харківщини та Луганщини про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Харкові

 

«Отримати за один день стільки корисної інформації вдається дуже рідко», - наголосили на завершення тренінгу у Харкові його учасниці, редакторки районних газет Харківщини та Луганщини. «Ми вже завтра, як повернемося додому, будемо використовувати те, що дізналися на тренінгу», - сказала Юлія Огданська, директорка ТОВ «Медіа «Новини Сватівщини».

Семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту «Успішне медіа та проектний підхід: як це робити» був організований 5 жовтня у місті Харків Українською Асоціацією Медіа Бізнесу (УАМБ) в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. У ньому взяли участь 10 керівників місцевих газет Харківської та Луганської областей, які вже завершили процес роздержавлення або близькі до завершення.

Семінар у Харкові – перший з 10, які будуть проведені УАМБ протягом найближчих місяців у різних містах України. Мета – допомогти редакторам та керівникам роздержавлених газет обмінятися досвідом, подивитися ширше на роль місцевого медіа та навчитися будувати роботу місцевого видання як проектну. Адже сучасне місцеве медіа – це ефективна платформа для обміну інформацією та пошуку нових можливостей для усіх місцевих груп: підприємців, активістів, влади, мешканців. І основні ролі такого успішного медіа - ширші, аніж просто «інформування про важливе». Крім того, успішне медіа – це те, яке реалізовує багато різних проектів, а ще будує свою діяльність саме як проектну.

Саме тому одним з важливих практичних результатів кожного семінару є навички готувати проектні пропозиції та «думати проектами». На кожному семінарі учасники обговорюють власні ідеї проектів – і це є першим практичним результатом участі. Адже все, що лишається – розпочати реалізацію такого проекту. Крім того, за деякий час нами буде оголошений конкурс проектів для місцевих медіа і 10 проектів-переможців цього конкурсу отримають гроші на реалізацію своїх ідей.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

Захід відбувся в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




Коментарі

Додати коментар