Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 березня 2018

Презентація новацій загальнонаціонального конкурсу «Честь професії»

Facebook Twitter LiveJournal

Київ, 22 березня (четвер)

Український кризовий медіа-центр
Хрещатик, 2 11.00

 

Презентація новацій загальнонаціонального конкурсу «Честь професії» у 2018 році, спеціальної номінації «Зарядись проти корупції», даних незалежного моніторингу регіональних ЗМІ щодо висвітлення питань використання місцевих бюджетів та дискусія про роль ЗМІ в зниженні суспільної толерантності до корупції.

 

Учасники дискусії:

 

  • Олексій Погорелов, Українська Асоціація Медіа Бізнесу
  • Катерина Мʼяснікова, Незалежна Асоціація Телерадіомовників
  • Віктор Таран – голова центру «Ейдос», член журі конкурсу
  • Роман Вибрановський, УКМЦ, член журі конкурсу

Довідково

Загальнонаціональний конкурс «Честь Професії» проводиться в Україні 9-й рік поспіль спільно Українською Асоціацією Медіа Бізнесу (УАМБ) та Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ). У 2018 році в конкурсі багато новацій. Задля привернення уваги до жанру репортажу введено відповідну основну номінацію замість номінації “Найкраще журналістське розслідування”, запроваджено спеціальну номінацію від Наглядової ради конкурсу направлену на підтримку матеріалів, що висвітлюють позитивні приклади. Також, вперше запроваджено спеціальну відзнаку для найбільш професійних журналістських матеріалів у регіональних та місцевих медіа.

Ще однією новацією стала номінація «Зарядись проти корупції»

Завдяки впровадженню номінації  проект  USAID ВзаємоДія! та конкурс «Честь професії» прагнуть привернути увагу медіа до соціально важливої ролі ЗМІ в поясненні проблематики корупції та впливу корупційних схем на щоденне життя людей.

 




Коментарі

Додати коментар