Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 липня 2017

Запрошуємо журналістів регіональних комунальних ЗМІ, що реформуються, до участі у конференції «Сучасне місцеве медіа - практикум трансформації».

Facebook Twitter LiveJournal

Подія відбудеться у Харкові 17 серпня, та є другою у серії відкритих заходів для регіональних комунальних друкованих видань в рамках проекту ОБСЄ «Подальша підтримка реформи державних друкованих ЗМІ»

Запрошуємо журналістів регіональних комунальних ЗМІ, що реформуються, до участі у конференції «Сучасне місцеве медіа - практикум трансформації».

(перший захід: конференція «Нові часи нові медіа, нові потреби аудиторії» відбувся у грудні минулого року https://docs.google.com/…/1Y76pgWGfyV_0GKJDoK8w8k2CaFF…/edit) Мета події – познайомити учасників із інструментами та підходами, які використовуються успішними регіональними медіа у своїй роботі та «побудувати мости» між редакціями нових успішних регіональних ЗМІ та друкованими ЗМІ що роздержавлюються.

Перед тим, з 07 по 16 серпня, чотири журналісти регіональних комунальних видань (@Любовь Левінська та Оля Ковалів з @Газета "Край", @Valentyna Dovhopola з НадроссяДіна Кушнір з @Газета "Край Кам'янецькій") , що реформуються та беруть участь в проекті ОБСЕ, пройдуть стажування у редакції харківського медіапроекту «Накипело», та на практиці ознайомляться із інструментами та підходами які використовуються успішними новими регіональними медіа у своїй роботі. Приблизна програма стажування охоплюватиме наступні теми:

- Вибір теми та її супровід. Визначення ньюзмейкерів та спікерів по темі, вміння поставити питання та отримати на них відповідь. Ведення досьє тем;
- Пошук додаткової інформації та візуалізація по темі. Робота із відкритими джерелами: пошук, аналіз, використання інформації;
- Підготовка текстів для різних медіа;
- Робота із соцмережами та взаємодія із аудиторією онлайн.

Результати стажування будуть презентовані під час конференції, а учасники поділяться враженнями від своєї роботи у команді нової конвергентної редакції. Крім того, програма заходу включатиме наступні теми:
- Подальша співпраця з органами влади в контексті роздержавлення
- Де схована золота жила? Як почати заробляти.
- Соцімережі як новий засіб комунікацій (case study - Twitter Верховної Ради)
- Як врятувати нудний контент? Місцеві родзинки та обмін матеріалами між виданнями.
- Медіа як бренд
- Регіональне медіа як комунікаційна площадка та рушій змін в громаді

Участь у події безкоштовна, витрати на проїзд буде компенсовано Координатором проектів ОБСЄ в Україні за умови пред‘явлення оригіналів квитків «туди» і «назад». Потреба у поселенні буде обговорюватися із організаторами в індивідуальному порядку. Для реєстрації просимо до 09.08.2017 заповнити форму https://goo.gl/forms/WRrHLBDzPWGTQUuC2




Коментарі

Додати коментар