Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 вересня 2018

96 лайфхаків для журналістів: в Україні вийшла нова книга, адресована медійникам

Facebook Twitter LiveJournal

У рівненському видавництві «Друк Волині» вийшла книга головного редактора Видавничого дому «ОГО» (Рівне), викладача Національного університету “Острозька академія”, секретаря Національної спілки журналістів України (НСЖУ) з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією».

 

96 лайфхаків для журналістів: в Україні вийшла нова книга, адресована медійникам

“Цільова аудиторія книги — люди розумової праці, ті, хто працює з великими обсягами інформації. Це не лише журналісти, а й редактори, контент-менеджери, прес-секретарі, піарники, маркетологи, педагоги та викладачі, - розповів Віталій Голубєв. - Читач книги “Ефективність” — не той, кому треба пояснювати, як написати статтю. Він радше цікавиться тим, як за цей самий час написати 10 статей. А потім - “витиснути” зі зробленого максимум. Соцмережі, месенджери, електронна пошта, підготовка текстів, зустрічі й наради — це те, чим живе читач моєї книги. Людина, яка працює з інформацією, яка живе в інформаційному світі. А книга - розповідає про те, як зробити це життя продуктивнішим. Бути помітним у соцмережах — і водночас не втрачати час на безглузді дискусії у Фейсбуці. Оперативно реагувати на інформаційні виклики — і знаходити час на особисте. Встигати багато — але не “заганяти” себе і встигати найголовніше”.

У книзі «Ефективність» 96 порад-лайфхаків і 14 окремих статей. Книга поділена на 7 розділів: “Тайм-менеджмент”, “Соціальні мережі”, “Електронна пошта”, “Телефонні розмови”, “Зустрічі та наради”, “Робота з інформацією” та “Особиста ефективність”. Обсяг видання - 144 сторінки. Книга написана на українському матеріалі, з прикладами із життя сучасних редакцій.

Віталій Голубєв – головний редактор Видавничого дому «ОГО», викладач Національного університету «Острозька академія», керівник Школи універсального журналіста. У 2017 році обраний секретарем Національної спілки журналістів України з навчальної діяльності. Медіатренер, спікер багатьох медіафорумів. Не раз брав участь у проектах Української асоціації медіа-бізнесу. Зокрема, три роки поспіль працював у журі Конкурсу професійної журналістики “Честь професії”.

“Ефективність” - четверта книга Віталія Голубєва. Дві перші його книги були адресовані молодим журналістам і журналістам-початківцям, а також педагогам, які працюють із майбутніми журналістами - це «Школа універсального журналіста» (2009, 2010) та «Універсальна журналістика» (2016, 2017). Третя книга, “Лайфхак для журналіста”, яка вийшла торік, була адресована дорослій аудиторії. За рік від часу її виходу книга вже витримала два перевидання.

Замовити книгу “Ефективність” можна безпосередньо в автора, написавши йому на Facebook (facebook.com/golubev2305) або електронною поштою (vg2001@ukr.net).

 




Коментарі

Додати коментар