Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


25 травня 2018

Запрошуємо до поширення мультимедійних історій «Сусіди»

Facebook Twitter LiveJournal

«Сусіди» – це спільний мультимедійний проект України, Грузії та Молдови, який розповідає про повсякденне життя людей у цих країнах. Всі три держави мають подібні проблеми в бізнесі, повсякденному житті та розвитку міст. 

Матеріали проекту «Сусіди» – це мультимедійні історії на 6 актуальних тем: олігархія, пропаганда, урбаністика, виноробство, енергетика та окуповані території/переселенці. Кожна тема розкрита у лонгрідах та документальних відео, з якісним фото та відео рядом, інфографіками, інтерактивними картами, коментарями профільних експертів, розповідями та цитатами мешканців та місцевих героїв. Кожна історія унікальна, але всі вони відображають національний контекст та проблеми, що є актуальними для всіх трьох країн.  

Від «Секретів вина» до «Болота олігархії» – досліджуйте ці історії разом з журналістами Молдови, України та Грузії та дізнавайтесь, як сусіди долають подібні виклики.

Запрошуємо до поширення та популяризації матеріалів на своїх медіа ресурсах! Матеріали є абсолютно безкоштовними та можуть бути адаптовані під потреби та технічні вимоги будь-якого медіа. 

З додаткових питань щодо розміщення матеріалів,  отримання відповідних дозвільних документів чи вихідників, звертайтесь до координатора проекту Олексія Солдатоваosoldatov@internews.ua, +38 097 927 18 53. 

Повний каталог матеріалів представлений на сайті проекту: http://neighbors.site/uk/

 

Джерело: Інтерньюз Україна




Коментарі

Додати коментар