Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 травня 2018

Тренінг, присвячений презентації відкритого масового англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності

Facebook Twitter LiveJournal

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з січня до  червня 2018 року реалізується загальнодержавний проект - масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course - MOOC). Слухачі курсу зможуть вдосконалити знання англійської мови, та в той же час, дізнатися більше щодо сучасних засобів масової інформації.

Проект побудовано на матеріалах курсу English for Media Literacy навчальної он-лайн платформи Coursera. Більш детальна інформація доступна за адресою. Це розвиваючий курс, що поєднує вивчення англійської мови та навички медіа-грамотності. Курс було спеціально розроблено з метою надати учням інформацію щодо медіа-грамотності та навчити найкращим шляхам отримання даних за допомогою сучасних засобів масової інформації. Участь в курсі вимагає знання англійської мови приблизно на рівні B1 (згідно з загальноєвропейською класифікацією рівня володіння іноземною мовою CEFR).

Учасники тренінгу зможуть дізнатися про навчальні та просвітницькі можливості масових англомовних он-лайн курсів на прикладі відкритого масового англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності.

Тривалість тренінгу – 5 годин. Участь безкоштовна. Після закінчення тренінгу учасники отримають Сертифікат про походження тренінгу. Тренінг будуть проводити кваліфіковані фасилітатори, фахівці з англійської мови.

На тренінг запрошуються місцеві активісти, представники місцевої влади, ЗМІ та третього сектору.

Тренінги будуть відбуватися в наступних містах: Житомир, Кам’янець-Подільський, Конотоп, Краматорськ, Кропивницький, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Слов’янськ, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький. Дата проведення тренінгів – червень 2018 р. Точні дати та місця проведення зайнять будуть повідомлені відібраним учасникам регіональними фасилітаторами заздалегідь. 

Щоб взяти участь у конкурсі та стати учасником тренінгу, потрібно заповнити анкету  не пізніше, ніж 27 травня 2018 року. Результати конкурсу буде оголошено не пізніше 1 червня 2018 року.

У разі виникнення будь-яких питань щодо проекту, слід писати на gosvitlo.info@gmail.com.

Масовий відкритий онлайн-курс англійської мови та медіа-грамотності проводиться Регіональним офісом з питань викладання англійської мови (RELO) та відділом преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ). В Україні проект виконує громадська організація “Український центр громадських ініціатив “Світло”.

 

Джерело: Ресурсний центр "Гурт"




Коментарі

Додати коментар