Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 березня 2018

Internews запускає безкоштовний конструктор сайтів для медіа

Facebook Twitter LiveJournal

Редакціям більше не потрібен великий бюджет та когорта IT-спеціалістів для розробки чи оновлення власного сайту.

Internews пропонує безкоштовний конструктор веб-сайтів, створений спеціально для медіа - http://newstempl.org   

Конструктор News Templ має 7 безкоштовних шаблонів та 14 готових для встановлення плагінів, корисних для роботи ЗМІ в інтернеті. Конструктор дозволить медіа оновити чи змінити існуючий сайт, спробувати публікувати нові інтерактивні формати матеріалів, охопити та зацікавити нову аудиторію, вийти в онлайн.

За допомогою конструктора можна створити новий веб-сайт всього за 20-30 хвилин. Це знахідка для користувачів без досвіду роботи зі складними технічними питаннями, адже ресурс має зрозумілі інструкції українською мовою і дозволяє швидко та інтуїтивно створювати, редагувати та публікувати мультимедійний та інтерактивний контент.

News Templ побудований на вільній і відкритій версії WordPress і розрахований на велику кількість медіа-контенту. У системі також є спеціальні налаштування для окремих випусків новин. Окрім того, сервіс пропонує корисні для Інтернет-видань плагіни, наприклад, Paypal Donations та  Google XML Sitemaps.

Конструктор сайтів розроблений  Internews у партнерстві з Незалежним центром журналістики (Молдова), ГО Інтерньюз-Україна та Internews Грузія в рамках проекту «Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії».

Для отримання додаткової інформації та технічних консультацій звертайтесь до Олега Ганта, адміністратора конструктора: oleg.gant@gmail.com або координатора проекту Ольги Сушицької osushytska@internews.ua.

 

Джерело: Інтерньюз-Україна




Коментарі

Додати коментар