Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 лютого 2018

Міністерство інфраструктури та «Укрпошта» підтримують читачів українських друкованих видань у Донецькій та Луганській областях

Facebook Twitter LiveJournal

Тарифна рада при Міністерстві інфраструктури України погодила поступове збільшення тарифу Укрпошти на передплату друкованих видань. Підвищення тарифу відбудеться в два етапи: на 24,7% з другого півріччя 2018 та на 19,2% з 1 січня 2019, лише тоді ціна послуги має вийти на рівень собівартості. Відповідний проект Наказу Міністерства оприлюднено сьогодні на офіційному сайті МІУ.

Водночас, ПАТ «Укрпошта» не планує підвищувати тарифи на передплату друкованих видань читачам в Донецькій та Луганській областях.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив, що, враховуючи необхідність поширення української преси серед мешканців Донецької та Луганської областей, які проживають на контрольованій Україною території, вартість передплати повинна залишитись без змін: «Триває війна, в тому числі, й інформаційна. Кожен український голос на території Донецької та Луганської областей є безцінним. Саме тому і Міністерство інфраструктури, і ПАТ «Укрпошта» виступають за те, щоб вартість передплати на українську пресу залишалася без змін для читачів в цих регіонах».

 

Джерело: Міністерство інфраструктури України




Коментарі

Додати коментар