Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 жовтня 2017

11 жовтня стартує відкритий онлайн-курс «Як писати про економіку без помилок» від VoxUkraine

Facebook Twitter LiveJournal

VoxUkraine разом з Київською школою економіки створив перший онлайн-курс з економіки для журналістів “Як писати про економіку без помилок?”.  Курс сформує цілісне розуміння, як працює сучасна економіка, які процеси приховані за цифрами макропоказників України,  як читати фінансову звітність компаній та банків, та як знайти тему у її цифрах. Надасть знання та навички для роботи з даними й навчить виявляти маніпуляції політиків та чиновників з економічними показниками. 

Курс орієнтований на журналістів, що працюють або прагнуть працювати у діловій та економічній журналістиці. А також на студентів, що бажають будувати кар’єру у цій сфері.

 

Початок курсу - 11 жовтня. Термін навчання - два місяці: чотири модулі кожні два тижні. Курс включає відео-лекції, інтерактивні завдання, проходження тестів та передбачає написання есе та статті.

 

По закінченню курсу видається Сертифікат. Найкращі слухачі матимуть змогу пройти стажування в редакціях інформаційних  партнерів (Українська правда, “Новое время”, Liga.net, Interfax-Україна) та продовжити навчання в Центрі вдосконалення економічної журналістики Київської школи економіки.

 

Курс складається з чотирьох частин:

1.     Економіка без помилок

2.     Вступ до макроекономіки

3.     Корпоративні фінанси

4.     Аналіз даних 

 

Викладачі: професори Київської школи економіки Віктор Ханжин та Олеся Верченко, лідер проекту Prozzoro.Продажі Олексій Соболев та Дмитро Остапчук, лідер проекту «DataVox» та аналітик BRDO.

 

Реєстрація та детальна інформація  про онлайн-курс за посиланням: https://goo.gl/UMwkiy

 

З будь-яких питань, звертайтесь за адресою: ceej@kse.org.ua або за телефоном +38(063) 726 02 74

 

Курс створено за сприяння партнерів Ощадбанку та компанії Енергетичні системи України разом зі студією онлайн-освіти EdEra та є частиною Центру вдосконалення економічної журналістики KSE.

 

Детальніше про Центр та модульну оффлайн-програму “Економіка, ринки та аналіз даних” для  журналістів можна ознайомитись за посиланням.

 

 

 




Коментарі

Додати коментар