Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 липня 2017

VoxConnector запрошує локальні комунальні друковані ЗМІ, що реформуються, до співпраці

Facebook Twitter LiveJournal

VoxConnector – проект виключно для локальних ЗМІ. Ми забезпечуємо партнерські редакції оригінальною та якісною аналітикою від авторитетних профільних експертів. Цей контент розкриває суть соціально-економічних події та рішень, які приймають Кабінет міністрів та парламент.

ЧОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО

Для локальної аудиторії другою найбільш цікавою темою після "Погоди" є "Державна політика". А найбільший попит опитані українці мають на інформацію про боротьбу з корупцією на місцевому рівні та об'єктивну інформацію загальнодержавного рівня. Такими є результати дослідження "Медіа вподобання та політичні погляди населення у 8 областях", що підготовлено компанією GfKUkraine для UCBI.

Місцеві газети мають високий кредит довіри від своїх читачів. Зусилля втримати високий рівень підписки та рекламних надходжень розмиваються участю в складному процесі роздержавлення. VoxConnector має на меті підтримати темп роботи локальних редакцій, а в результаті утримати та примножити лояльність своєї аудиторії.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Два рази на тиждень VoxConnector надсилає партнерським редакціям авторські колонки, коментарі, аналітичні матеріали, інфографіку. Переглянути останні випуски можна за посиланнями:

- З'явився проект пенсійної реформи. Пояснюємо суть пропонованих урядом новацій;

- Економічно активні підприємства нарощують борги по зп. Пояснюємо причини тенденції;

- Верховна Рада ухвалила закон про комерційний облік тепла та води. Розбираємося, як зміниться оплата за ці послуги.

Партнерські ЗМІ мають ексклюзивне право на використання цих матеріалів. Також VoxConnector працює із запитами редакторів, які хочуть отримати коментар щодо актуальних для аудиторії їх ЗМІ тем. Тож є питання – отримуєте коментар з розгорнутою відповіддю.

ЯКІ ПЛАНИ

Наразі VoxConnector створює для партнерських ЗМІ тільки текстові коментарі. Вже з липня проект розширить перелік форматів, запустивши відео- та аудіо виробництво. У наступні три роки VoxConnector планує створити з експертами 900 текстовихвідеоаудіо коментарів про те, як розвивається Україна.

Ми віримо, що якісний контент допоможе локальним ЗМІ бути більш конкурентними на ринку, а кожному українцю – читачу цих медіа – бути поінформованим, критичним і приймати корисні рішення для своєї родини. Більше про плани тут.

Запрошуємо до співпраці. Звертайтеся до Кирила Єсіна, 0935068065, voxconnector@gmail.com.

Додатково:

Проект VoxConnector створений у січні 2017 року незалежною аналітичною платформою VoxUkraine.

Місія VoxUkraine – підвищення рівня економічної дискусії в Україні. Ми віримо, що це сприятиме поліпшенню якості економічних рішень у країні й позитивно позначиться на добробуті мільйонів наших співвітчизників.

Зараз VoxUkraine працює над дослідженнями, публікує економічний онлайн-журнал, займається фактчеком та розвиває освітні проекти. 




Коментарі

Додати коментар