Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 червня 2011

Журналістам ускладнили допуск до об'єктів Євро-2012

Facebook Twitter LiveJournal

Для пропуску на будівельні майданчики львівських об'єктів Євро-2012 журналісту необхідно підтвердити фах і надати копії опублікованих матеріалів. Про це йдеться в порядку акредитації ЗМІ для допуску на об'єкти до Євро-2012, опублікованому на сайті підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові», яка підпорядковується Нацагентству з підготовки до Євро-2012, пише «Українська правда».

«Для розгляду заявки на акредитацію журналістів і технічних працівників ЗМІ необхідно надіслати на факс або на електронну адресу офіційну заявку (обов'язково на фірмовому бланку ЗМІ за підписом керівника чи головного редактора та завірену печаткою)», - зазначається в повідомленні. 

Також  необхідно вислати копію документів, що підтверджують професійний фах, або рекомендації професійного об'єднання журналістів та заповнену акредитаційну картку. 

Зазначено, що межі доступу до будівельних об'єктів представників ЗМІ і офіційних делегацій визначає керівництво будівельної компанії, враховуючи виробничий процес. 

«Акредитовані журналісти у п'ятиденний термін в обов'язковому порядку (особисто або на електронну пошту) повинні надати в прес-службу ДП "Західінфрапроект" копії опублікованих матеріалів/сюжетів», - зазначається в повідомленні. 

Згідно з інформацією в повідомленні, невисвітлення заходу та ненадання копій опублікованих матеріалів/сюжетів розцінюватиметься як перевищення журналістом своїх прав і невиконання обов'язків, регламентованих ст.26 закону «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні»: «Його акредитація може бути припинена», - заявили на підприємстві.

www.telekritika.ua




Коментарі

Додати коментар