Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 липня 2011

6 липня 2011 року - Міжнародна конференція "Свобода слова в Інтернеті: між свободою слова та цензурою"

Facebook Twitter LiveJournal

6 липня 2011 року Інститут Медіа Права за підтримки МГО «Інтерньюз Нетворк» проведе Міжнародну конференцію на тему «Свобода слова в Інтернеті: між свободою слова та цензурою».
 

Питання регулювання суспільних відносин у всесвітній мережі останнім часом набуває широкого розголосу та дискусій. 16 травня цього року було ухвалено модельний закон СНД «Про засади регулювання інтернету», що пропонує запровадження державних регуляторів, а 26 травня питання регулювання Інтернету, як наймогутнішого засобу для забезпечення свободи висловлювань піднімалося на саміті Великої вісімки. Питання регулювання інтернету в Україні актуалізується як через періодичні спроби держави втрутитися до цієї сфери, у т. ч. запровадити реєстрацію інтернет-ЗМІ, так і у зв’язку з захистом позицій тих, хто стоїть на сторожі вільного інтернету. 

Конференція присвячена обговоренню проблем щодо посилення регулювання всесвітньої мережі, запровадження реєстрації ЗМІ в Інтернеті, правового статусу соціальних журналістів, питанням збору доказів щодо порушених майнових і немайнових прав, а також принципам ліцензування за умов конвергенції технологій доступу і поширення інформації. Робоча мова – російська.

Під час роботи конференції представники / представниці Росії, Таджикистану, Киргизстану, Азербайджану, Узбекистану та Казахстану представлять доповіді щодо правових засад регулювання Інтернету у своїх країнах. 

До участі у конференції запрошуються профільні організації, медіа юристи / юристки та медіа експерти / експертки, представниці / представники ЗМІ та громадянського суспільства, а також представники / представниці органів державної влади. 

Конференція відбудеться 6 липня 2011 року у конференц-залі «Володимирський» готелю «Хрещатик» за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14. Конференція триватиме з 10-00 до 14-00, реєстрація та вітальна кава з 9-30.

Про намір взяти участь у роботі конференції повідомте, будь ласка, за електронною адресою event@
medialaw.kiev.ua або за телефоном (044) 284-61-64. Реєстрація є обов’язковою. 

Захід відбудеться за підтримки Представництва Інтерньюз-Нетворк в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар